Midi lidi pokřtí debutové album ve Flédě

Midi lidi pokřtí debutové album ve Flédě

28. 05. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Experimentální večery neotřelého pulzujícího elektra na Flédě pokračují- 1. června proběhne další díl Itch My Ha Ha Ha, na němž kapela Midi lidi pokřtí svou debutovou desku Čekání na robota, která vyšla 1. května na brněnském labelu X production. Jako exklusivniho hosta si pozvali francouzsky projekt KrazyBaldhead, vydavajici na labelu Ed Banger records.
Na remixech k této desce se podíleli mimo jiné německý elektronik Miwon (CCO rec.), Moimir Papalescu, DJ Tvyks (kterého uvidíte i v inkriminovaný večer na Flédě) nebo Der Kezzatron & DancefloorScrap z Mountaineers (Mute rec.).

midi lidi

Midi lidi bývají často označováni za objev roku, nebo přirovnáváni k zahraničním Kraftwerk. Jedná se o tříčlenný elektronický projekt soustředěný kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), herce a hudebníka Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vzniklý na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují teprve od dubna 2006, za tak krátkou dobu však odehrál velké množství koncertů v ČR a na Slovensku. Součástí živých performance je i VJ, který „realtime“ obrazově významně doplňuje vystoupení – všichni VJs – Filip Cenek, Magdalena Hrubá a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří s kapelou vystupují, patří mezi etablované české vizuální umělce.

KrazyBaldhead

KrazyBaldhead je projekt 32letého muzikanta z Marseille. Jeho sestra ho přemluvila poslat demo Pedro Winterovi (manažer Daft Punk) a již o několik měsíců později byl jeho první maxi singl „Bill´s Break“ u Ed Banger records na světě! Během jeho živého vystoupení osciluje mezi old school breaky k acidu, electro a hip hopu, a posunuje hranice taneční hudby. Mimochodem domovský label KrazyBaldhead, Ed Banger, byl podle magazínů XLR8R & URB vyhlášen labelem roku 2006! Tento label zastupuje třeba Justice, DJ Mehdi, Uffie, MR Flash a další. Takže v pátek nás čeká opravdu aktuální evropský sound!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ITCH MY HA HA HA

Pátek 1. 6. 2007
Vstup: 130/150 Kč
Vystupují:
Live MidiLidi, KrazyBaldhead (Fr), Sonority + 777, Djs: Tvyks, Click Joe, GHC
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika