Apokalypsa Water Gate očima naši redakce

Apokalypsa Water Gate očima naši redakce

24. 06. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (9)
26. pokračování brněnské Apokalypsy s hned několika novinkama je čerstvě za námi a před podrobnou reportáží tu máme krátké pohledy očima naši crew a tedy i jejich první a bezprostřední dojmy.  
jervinJervin: Line-up Apokalypsy water gate sliboval mnoho skvělých hudebních zážitků. Dorazil jsem v době, kdy začínal hrát Ian Void, který si podmaňoval snad celý dav. Jak se později ukázalo, podání jeho techna se mi nakonec líbilo nejvíce z celého večera. Hodně jsem byl zvědavý na Moniku Kruse a její výkon. Musím říct, že po prvních dvaceti minutach jsem byl opravdu nadšený. Pak změnila tempo k svižnějšímu technu, což u mě zkazilo celý dojem na její vystoupení. Po ní nastoupili Ch. Fischer & Murphy, kteří se s tím od začátku moc nemazlili a já postrádal hlavu a patu. Mario předvedl standartní výkon a obdarovával všechny přítomné djs svým novým 12". Po jeho vystoupení hodil i pár kousků tohoto plastu do davu. Co přišlo potom, jsem nějak nepochopil. Dj Orbith v růžovém tričku nastoupil jako drsný techno borec. Nějak to na mě bylo moc, tak jsem poprvé tento večer navštívil LaGrottu a trochu si odpočinul od bucharů. U příjemných melodii, které znám z oblíbené Roxy jsem nabral energii a zpět na hlavní jsem přišel na Weichentechnikka, který mne ovšem zklamal. Podrobnější povídání o Apokalypse Water gate najdete v mém reportu.

kollbaKollba: Na party jsem se vydala hodně brzo, abych slyšela Scorna. A dobře jsem udělala. Pro tohohle človíčka to byl asi jeden z největších eventů v jeho životě a nejen pro něj. Přijeli ho podpořit mnozí jeho známí, kteří přidali na skvělé atmosféře jeho setu. Očekávaná Monika Kruse předvedla parádní minimalový set, který mě naprosto nadchl. Ale nedokážu si představit reakci těch, kteří schranz milují a minimal odsuzují. Po dlouhé době se do Boby vydalo několik tisíc návštěvníků. Mělo to své výhody jako např. nezapomenutelnou atmosféru, ale díky tomu zde opět bylo neúnosné horko a nastal další velký problém- rychle se přesunout tam, kde by jste se v té chvíli rádi vyskytovali.

slamkySlamky: Uzasne bolo, ked sa na stage ukazala Monika Kruse - jej decentne technicko malo uspech. Pri jej hrani sa pustil aj vodopad skrz ktory prechadzal a vyzdvyhoval atmosferu laser. U tom som chcel urobit fotky Moniky ale spominany problem z fotenim Dj's ma odradil a odisiel som z backstage. Vsetko bolo fajn.


miraM.i.r.a: Tato Apokalypsa byla stejná jako předešlé díly akorad že tu byla navíc vodní stěna, nově vestavěná stage a rozdaválo se DVD, na kterých byly záznamy z minulých dílu Apokalypsy. Jinak jsem marně hledal druhou vodní stěnu a jestli tam byla tak by mně zajímalo kde byla. Podium mi nevyhovovalo - akorad zmenšilo taneční prostor. Lasery byly dobře připravené, ale dle mě se používaly zbytečně málo. Takže když to srhnu, tento díl byl opět uspěšný ikdyž měl hned několik nedostatku.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA WATER GATE

Pátek 22. 6. 2007
Vstup: 349/449 kČ
Vystupují:
Monika Kruse (de), Weichentechnikk, Christian Fisher vs DJ Murphy, Ian Void, Mario Ranieri, Cmeen, Scorn, Jerry, Misa Salacova, Orbith, Dan Cooley, Loutka, Roman Rai, Axiom, Airto
Další informace
9 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
frantisek
26. 06. 2007 | 13:08:53
+0 | -0
2 Jervin : pokud je to tvuj subektivni nazor, tak pak te orbith sere, jinak by jsi mu nevenoval pozornost ... nebo jsi spatne popsal v clanku svuj odchod na LaGrottu, protoze to vyznelo ze duvodem tveho odchodu byl prave technoborec Ales
frank
25. 06. 2007 | 19:21:35
+0 | -0

to Jervin

sorry...

25. 06. 2007 | 18:42:44
+0 | -0

reakce

to franta : Ne nesere! Měl by? Mimochodem tohle je můj subjektivní názor, nikoli oficiální report k party apokalypsa water gate. Až vyjde přečti si ho a stejnou připomínkou reaguj na něj, pak si budeme povídat.



to mas recht : Když vystoupí např. John B, asi bych taky popsal jeho oblečení.



to martas: Monika předvedla, že je djkou, která zahraje jak chce nebo jak se po ní vyžaduje?? Otázkou je, kdo a co čekal ;)Hlavu a patu mám na svém místě a pokud jsi M&F už někdy slyšel tak, víš že jejich sety vedou od chytrého techna a pomocí efektu a scratchí gradují až do hardtechna. Perfektní set neni přehnané šílenství. Všeho s mírou ... pokud víš o čem mluvím. Co v Mariově vystoupení bylo tak nadstandartního? Rád se přiučím;) Mě osbně nejvíce potěšil trackem "live at london". Orbith viz report. Weichi? S tím souhasím nejtvrdší namrd večera a k diskotece se ti vyjdřovat nebudu ;)



to Aleš: By mě zajímalo jak si k mazání příspěvku došel? Všechno už bylo řečeno a ty už nevíš co bys .... že ano? Já co napíši, tak si za tím stojím! Nemám nejmeší potřebu příspěvky po sobě mazat a ani to z mého postu nejde! Když si myslíš, že jsem tak chytrý párty návštěvník, napiš report a crew tě místo mne vyšle na další díl apokalypsy.



to frank: Tvůj názor na mne plně respektuji!
frank
25. 06. 2007 | 16:15:48
+0 | -0

to Jervin

vole!
ozzby
25. 06. 2007 | 15:13:43
+0 | -0

Aleš

Co si Jervin po sobě maže prosímtě? Můj osobní názor je, že Jervinovy znalosti hudebního stylu techno jsou vyborné. Přečti si par jeho reportáží, než tohle začneš tvrdit :-)
Aleš
25. 06. 2007 | 14:50:29
+0 | -0

Jervin a mazání příspěvků ! ! !

Proč si po sobě Jervin maže příspěvek ?

Když něco napíšu, tak si za tím stojím ne ? ! Asi není hudební odborník, ale pouhý party návštěvník hrající si na chytrého, jak už to ostatně na takovýchto webech bývá :o))))
martas
25. 06. 2007 | 14:23:08
+0 | -0

from Jervin:

ty vole.....za prve:Monika-propadak......za druhe:hlavu a patu nemas asi ty...M+F perfektni setik....za treti: Mario zahral skvele nemel ze to byl prumer....za cvrty: to ruzovy triko na tom se shodnu ale jinak Orbith zahral hodne nalozenej setik...jeden z nejlepsich....a za pate: Weichi: to byl ten nejvetsi namrd vecera.... jestli chces komentovat hudbu tak chod na diskoteky cussssssssssssssssssss

25. 06. 2007 | 14:16:07
+0 | -0

jervin

frantisek ma pravdu coje po kom jak se oblika co treba sven vath a nikdo z nej neodchaziii
frantisek
25. 06. 2007 | 10:42:35
+0 | -0

orbith

2 Jervin ... te asi hodne Orbith sere co ? ... jsem myslel ze odbornik z hudebniho sevru hodnoti to co kdo hral a jak a ne co mel na sobe a jak se tvaril ...
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika