FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme festival Monoside 2007

Představujeme festival Monoside 2007
03. 07. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Druhý ročník festivalu Monoside z produkce Inside Kru a Monotones slibuje kvalitní line-up na dvou scénách a jednom kino/chilloutu v pěkném přírodním prostředí s možností koupání v přilehlém jezeře.
V rozmezí třech srpnových dnů se poblíž jezera v obci Sadská (okres Nymburk), cca 30 km z centra Prahy, představí několik desítek DJs, hudebních projektů a kapel na dvou scénách a jednom kino/chill-outu. Obě noci jsou koncipovány jako vícežánrové a zhruba o půlnoci budou zlomeny do rychlejšího tempa. Pátek bude ve znamení hip-hopu, DnB a jungle music, v sobotu bude kladen důraz na živé kapely a hip-hop se bude střídat s breakbeatem. K poslechu bude samozřejmě širší škála stylů jako jsou reggae, ragga, dancehall, downtempo, electro i rock´n´roll. Celou akci bude doprovázet několikero projekcí pod taktovkou VJs z party Monotones. Jako doprovodný program se představí beatboxeři a tanečníci breakdance, k vidění bude též graffiti battle, turnaj ve stolním fotbale, fireshow v podání party Tribo Fuego a spousta dalších taškařic. Samozřejmostí jsou stánky s občerstvením a možnost zakoupit si hudební nosiče zúčastněných interpretů.

Jako hlavní hvězda vystoupí se svým experimentálním showcase setem na třech gramofonech britský trojnásobný světový šampión DJ Tigerstyle (UK) (vítěz v DMC, Allies Allstar Beatdown a ITF Advancement Class). Dalším zahraničním hostem bude dvojice z kanadského Londonu (Ontario) OK Cobra (CAN), kteří se v minulosti představili jako předskokani například DJe Vadima, Aceyalone nebo Hieroglyphics. Z Polska dorazí battly ostřílený multižánrový DJ Ike, kterého jste měli možnost slyšet při jeho únorové návštěvě ČR.

Na domácí scéně působí několik projektů, ve kterých jsou rodilí Angličané či Američané. My jsme z nich vybrali dvě hip-hopová dua DJ Tuco & MC Emdee (UK) a Notes From Prague (CZ/USA), dále DnB Masters Of The Universe (UK/CZ) a sólový projekt DJe Trustyho, který jako hosty pozval členy Inside Kru, rappera C.Monts a DJe Tigerstylea.

Českou scénu světové kvality bude zastupovat kapela StephunkT pohybující se na rozhraní elektronického hip-hopu a breakbeatu, která své kvality prokázala při předskakování zvučných jmen The Prodigy, Stereo MCs, Freestylers a dalších. Dále uslyšíte set DJe a moderátora pražského Radia1 Josefa Sedloně, kterého doprovodí percussionista Car-l. Českou breakbeatovou scénu dále zastoupí živě kapela Unity a DJs z Breakbeat.cz, Bassys a Dizlegtic Division. Nebude chybět ani všestranný a zkušený DJ Ghonzales.

Hip-hop a rap v mateřském českém jazyku se polinou na live scéně též z hrdel pražských Inside Kru, kteří své síly rozloží ještě do dalších dvou podob – MC Sax solo a Trusty Live. Dále uslyšíte Pirates crew, Psycho Union, freestylového mága MC Matheuse a nebude chybět ani beatbox v podání trojice Mele, Pepa a Will. Svojí showcase představí DJská parta The Dynamics.

Jako zástupci jungle/raggajungle/DnB scény se představí DJ Rido se svým live setem, DJ Merak doplněný o MCho a DJs z Nabazi Gangoo, Tekkirk a Basetix sound systémů.

Downtempo/reggae/dub music se na live scéně objeví v podobě Dubwise Gangsters. Chilloutové rytmy budou k poslechu i v cinema / chill-out zóně z gramofonů ovládaných DJs z Monotones, Inside Kru, Basetix, One Drop Nation a DJs: deNISA, Low Real, Tera, Besta a Tag.
 
MONOSIDE FEST

MONOSIDE FEST

Pátek 10. 8. 2007 až Neděle 12. 8. 2007
400 Kč
Vystupují:
Tigerstyle (uk), OK Cobra (can), StephunkT, Emdee & C. Monts & DJ Tuco (uk), Masters Of The Universe (uk/cz), Josef Sedloň & Car-L, Inside Kru Live, Rido, Merak, Notes From Prague (cz/usa), Unity, Dubwise Gangsters, Mc Sax, Trusty (uk/cz), Pirates Crew, Psycho Union, Mc Matheus, Tag & Mc Orofob, Ghonzales, Ike (pl), Breakbeat.cz DJs, Bassys DJs, Tekkirk Sound System, Dizlegtic Division, Nabazi Gangoo, Inside Kru & Monotones DJs, Radio2Cable DJs, The Dynamics DJs, Basetix Unity DJs, One Drop Nation, Low Real,De Nisa, DJ Besta, Tera, Pino
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |