5. narozeniny Steamu

5. narozeniny Steamu

18. 07. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Thonyk a jeho party Steam slaví už páté narozeniny. Ty se odehrají 10.8. v protorách Občanské plovárny a vystoupí na ni Djs, na které jste na Steam parties zvyklý.
Hlavní venkovní house stage bude speciálně pro tuto noc postavena těsně u samotného břehu Vltavy s nádherným výhledem na centrum města, druhá vnitřní trance stage pak vznikne přímo uvnitř klubu a nabídne dvě patra včetně luxusní Vip zóny. Zahrát přijedou Ti nejlepší djs jak z Prahy, tak z různých koutů ČR. Mimo toho všeho na akci oslavíme 5. narozeniny a 25. pokračování legendární party STEAM!, kterou jste mohli potkávat v poslední době pravidelně v klubech Celnice, Duplex a Mecca.

Headlinerem hlavní houseové stage bude dvojice Music Madness alias Madman (www.madman.cz) a Raju (www.raju.cz) ve speciální energické a neopakovatelné show na čtyři gramofony a dva mixážní pulty. Dále vystoupí rezident party Steam dj Pete Walk, host z nejvyhlášenějšího pražského after klubu Studio 54 (www.studio54.cz) dj Enrico, dj Martin Frank z party Electricity (www.martinfrank.org) a nakonec i prezident party Steam Thonyk.

Na druhé tranceové stagi se o vaši zábavu postará vůbec nejvýznamnější český tranceový dj Michael C, k tomu opět rezident party Steam dj Pete Walk, který má trance ve svém repertoáru ihned jako druhý hudební styl ale na Steamu to bude jeho malá premiéra, mladý a ambiciózní projekt Matamar (www.matamar.com) a dj Rewis (www.rewis.eu).
 
Zažili jste někdy party pěkně v létě u vody a přitom v centru Prahy s nádherným výhledem? Že, ne? Tak přijďte! Mimo to, se můžete spolehnout na velmi kvalitní zvuk a světla a na ten největší komfort v celém prostoru. No a ceny? Více než příznivé, posuďte sami: Točené pivo 45 kč (Pilsner Urquell 0,5l), Vodka 50 kč, Redbull 80 kč, Víno 44 kč (2 dl). Pro tu úplně nejnáročnější klientelu pak nabízíme možnost zakoupení Vip vstupenky s přístupem do soukromého prostoru a ještě nadstandardnějším servisem.
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

5. NAROZENINY STEAMU

Pátek 10. 8. 2007
Vstup: předprodej 150 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Music Madness, Pete Walk, Enrico, Martin Frank , Thonyk, Michael C, Matamar, Rewis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
5. narozeniny Steamu
1x 2 V.I.P. a 1x 2 volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika