FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Představujeme letošní Reggae Meeting

Představujeme letošní Reggae Meeting
09. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (6)
Sedmý ročník festivalu Reggae Meeting nás čeká poslední prázdninový víkend 31. Srpna - 1. Září 2007 na louce vedle pískovny Oplatil u vesnice Staré Ždánice (19km na sever od Pardubic). Pořádající tým JahMusic promotion by tímto hned v úvodu rád dementoval fámy o místu konání, které se objevily v různých médiích.
Výše zmíněná lokace je naprosto ideální pro tento karibský večírek, ale nebylo snadné jí objevit. Jen pár desítek kroků od pláže pískovny budou stát na louce tři ozvučené scény, na kterých bude dva dny a dvě noci hrát několik desítek domácích i zahraničních muzikantů. Potkáte tam nejen rytmy reggae, dubu a dancehallu, ale i raggajungle a drum´n´bass nebo latina a soca.

Growshop.cz Live Stage
Na hlavní scéně vystoupí výborná reggae/soulová kapela King Banana z Německa, dobře známá francouzsko-karibská spojka Big Famili a kompletní česká reggae špička – United Flavour, Švihadlo, Urban Bushman nebo Dub-O-Net. Představí se tu poprvé i nový projekt Dubwize Gangsters, v kterém muzikanti z kapely Orly w Blotie Ewropy a Jirka Charypar ze Švihadla objevují nové hudební rozměry. Z mladších kapel bychom vás rádi seznámili s akustickou partou Afrodisiak, v které zpívá MC Turner z USA, experimentálním big bandem Dub in da Trip, funky reggae latinem od Banditos, plzeňskými roots rockery San Dal nebo Zion Squad z Prostějova. Reggae Meeting navíc rozšiřuje i letos obzory do kvalitní world music, tentokráte s výborným vokálním kvartetem Yellow Sisters a hi-grade rytmy Nyabinghi Warriors. A v neposlední řadě bychom vám rádi doporučili i noční set DJ Babylon Rockera s třema hostama na mikrofonu – zpěvačkou Missy M, rapperem Mishem a multižánrovým géniem jménem Amdiez, který zpívá berbersky, francouzsky, anglicky a oxytonem!

Skateshop.cz Let It Roll Stage
Pro všechny, kteří mají rádi zlámané beaty bude připravená pod hvězdným nebem Let It Roll stage, kde se představí finský objev Afroditeova labelu DJ Muffler. Vedle něj bude noc patřit osvědčené partě DJs z T2B, s kterou si zahostuje i italský DJ Pino. Domácí breakbeatové základny zastoupí Bass Beast a Bassetix. Další regulérní Let It Roll bude až v zimě, tak si to nenechte ujít! Jak je dobře známo - série Let It Roll reprezentuje propojení breakbeatu, reggae a dancehallu, takže vás samozřejmě čeká i tady mocná nadílka karibských rytmů. Vedle takřka kompletní domácí špičky se po třech letech vrací do Čech gambijský Jah Luv Sound, jehož obsáhlou kolekci dubplates vřele doporučujeme k poslechu.

R.I.Z.L.A. Dubstation
Třetí scénu Rizla Dubstation bude jí mít pod kontrolou drážďanský R.I.Z.L.A. Sound Systém. Tento 10kw zvuk bude ve velkém cirkusovém stanu a je věnován všem, kteří mají rádi roots reggae a dub music. Pozvání přijala velká parta německých i českých DJs, takže si určitě každý přijde namíchá svůj ideální reggae koktejl. Tak přijeďte s námi oslavit konec prázdnin u pláže s dobrou muzikou a bez plotů.

www.reggaemeeting.net
 
 
REGGAE MEETING

REGGAE MEETING

Pátek 31. 8. 2007 až Sobota 1. 9. 2007
dobrovolné vstupné, doporučené 200 Kč
Vystupují:
King Banana (de), United Flavour, Švihadlo, Urban Bushman, Damalistik feat. Big Famili (fr/martinik), Dub-O-Net, Yellow Sisters, Dub in da Trip, Nyabingi Warriors, Afrodisiak feat. Mc Turner, Dubwize Gangsters, Banditos, San Dal, Zion Squad, Babylon Rocker feat. Missy M, Amdiez & Misho, Muffler (fin), T2B & Pino (it), Bass Beast, Basetix, Jah Luv Sound (gambia), Royal Hi-Fi, Pro Sound, Pavlač Zewls, Roccaflex, Iriememba, Herby Boy & Admirál Kolíbal feat. Asheema, Penni Walli feat. Mr. Cocoman, Swamp Safari, Bassbeast, Basetix, Waddup, Dasha, Suppafly, Lion Head, Elza, Extatik & Glazy, Zaga + Dr. X, Big Sound, Reverseart, Soundproof, Sound feat. Doc Jahbone, Esteban, Highsteppa, Superhorace (D), Esperanza Sound (Freiburg/D), DJ Base (R.I.Z.L.A. / Jungle Lion Sound /D), DJ Proceed (Nasdia rec./D), DJ Zero (D), Gadjo Skalalai, Wadi, Studio Ajar, Herb Junkies, DJ Monkey ad.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
lomesh | 20. 08. 2007 | 11:03:16
lokace

webovky už fungujou, původní plán nebyl žebrák, to byla fáma, která se objevila v některých médiích bez našeho vědomí. po dlouhém hledání jsme našli parádní místo, což je právě pískovna oplatil u pardubic...
janka | 19. 08. 2007 | 04:44:58
xxx

Budou Vám fungovat webovky? nebo jak? A kde se to koná? původní plán byl u hradu Žebrák, teď to je na Pískovně u Pardubic,..další změna nebude???
admin | 10. 08. 2007 | 02:31:09
tlx_man

to byla sranda :o) misto se menilo na posledni chvili a nekdy to proste zaznamenas az s pomoci tvou. diky za upozorneni.
tlx_man | 10. 08. 2007 | 12:11:20
heh no tak jako ráno to tam pod tim flyerem (za datumem akce) eště bylo nebo aspoň na festivaly.posl.net. určitě, tak nedělej blbýho :D
admin | 10. 08. 2007 | 10:07:11
tlx_man

Kde to vidiš? :-P
tlx_man | 10. 08. 2007 | 08:10:42
a proč je u toho sakra napsáno hrad žebrák když je na flyeru staré ždánice? he?

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |