Pig Fest vás potřebuje

Pig Fest vás potřebuje

14. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Agentura Pigs Production, která již několik let pořádá v Plzni festival elektronické hudby Pig Fest, se obrací na všechny své příznivce i na všechny fanoušky technoscény s prosbou o pomoc při hledání nových prostor pro své parties. Bližší informace o situaci poskytl pořadatel Petr Jirásek.
Ahoj Petře. Můžeš mi popsat, jaký problém v Plzni řešíte?
V podstatě řešíme stejný problém, jako mnoho jiných před námi. Od doby, kdy město zbouralo výstaviště není v Plzni žádný prostor, kde by šly pravidelně pořádat velké akce. Situace trvá už asi čtyři roky.

Proč se Pig Fest nemůže konat na původních místech (most Milénia nebo kino Elektra)?
Majitelé obou míst mají s prostory jiné komerční plány. Poté co jsme přišli o most Milénia se nám s nadlidským úsilím podařilo Pig Fest přemístit do bývalé Elektry. V podstatě se jednalo o čtyři měsíce intenzivního vyjednávání, které nebralo konce. Ale i zde v současné době probíhá rekonstrukce a výstavba nákupní pasáže.

Co tedy hledáte?
V Plzni lze pořádat podobné akce pouze na několika diskotékách, nebo v domě kultury. Ani na jedno z míst, ale dle mého názoru techno nepatří. Nechceme party dělat za každou cenu. Pro mě i všechna prasata okolo je Pig Fest srdeční záležitost a proto, než ho pokazit přesunem do podobných nevhodných prostor, radši ho nebudem dělat vůbec. Zároveň to ale nechceme tak lehce vzdát a trávíme poslední dobu hledáním haly, kde by opět mohla naplno vyniknout atmosféra festivalu. Proto se tímto chci obrátit s prosbou o pomoc na všechny, kterým není plzeňská technoscéna lhostejná.

Jaké jsou tedy konkrétní požadavky?
Hledáme industriální prostory. Vhodné jsou především bývalé výrobní haly, skladové prostory o rozloze mezi 1000-3000m2, kde může být hudební produkce. V Plzni městě a blízkém okolí. Vše ostatní jsme schopni zajistit sami. Jestli nám někdo pomůže situaci vyřešit, tak to samozřejmě oceníme. Získá zdarma VIP vstupy na všechny naše budoucí akce a taky náš respekt Pokud máte někdo nějakej nápad, neváhejte a pište na: pig@pigsproduction.net

 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika