FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Phil Kieran: Vždy a všude najdeš “shit music“

Phil Kieran: Vždy a všude najdeš “shit music“
15. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
Phila Kierana můžete znát i jako třetinu souboru electro-punkového projektu Alloy Mental (mimochodem vřele doporučujeme). Na letošním festivalu Summer of Love však vystoupí samostatně v Dj setu, což by mohl být vůbec největší zážitek z celé Mentos Stage. Máme tu rozhovor.
Letos to bude poprvé co jedeš hrát do Čech. Tak bychom tě chtěli poprosit, aby si se představil lidem tady. Kdo je vlastně Phil Kieran?
No, není to poprvé, hrál jsem již v Roxy v Praze, dokonce dvakrát. A vlastně jsem hrál i na jednom dalším festivalu před několika lety. Ale abych se představil, tak vydávám muziku od roku 2000, měl jsem již hodně nahrávek a remixů, které vyšly u vydavatelství jako je novamute, soma, cocoon, skint, virgin, a mnoho mnoho dalších. Podívejte se na www.philkieran.com pro další info o mne jestli chcete.

Ty hraješ dobře jako DJ, ale stejně tak dobře hraješ i v živé kapele Alloy Mental. Jak to jde spolu dohromady?
Hodně tvrdé práce, je to těžké najít si čas na obojí, je to přeci jen obojí muzika. A to je přesně to co miluji! Miluji stres z toho, že mám příliš moc práce.

Tvůj styl nemá žádné jméno. Hraješ hodně eclecticky a mixuješ hodně stylů dohromady. My jsme to nazvali ‚Heavy Mental‘ – a jak ty?
Ne, já stejně nemám vůbec rád to třídění stylů. Komu na tom záleží, jestli to chcete, kupte si to nebo na to tancujte. Jestli ne, nechte to být. To je to jediné o co by jste se měli starat. Naslouchejte srdci a duši.

phil kieran

Mnoho DJů teď hraje dost nudnou muziku. Skoro každý hraje ty samé věci, dělají stejné mixy, stejná nálada. Co tebe vedlo k tomu že hraješ tak jedinečně?
Opravdu? Tak to děkuji!! Rád poslouchám Andrew Weatherala. On neuznává věci jako módu a nehlídá co je COOL a co ne. On prostě hraje od srdce a to je ta pravá cesta jak žít svůj život v muzice. Móda se mění, ale ty musíš zůstat věrný svým pocitům.

Máš nějaké nezapomenutelné vystoupení?
Jasně! Dost. Třeba včerejší noc jsem hrál v malém baru, volný vstup a k ránu všichni viseli ze zdí a nábytku a ječeli. Bylo to skvělé!

Jaký je tvůj názor na stávající scénu v UK? Mnoho lidí si myslí že je dost nudná, plná cheesy trancu nebo housu. Co ty na to?
Vždycky a všude se najde “shit music”. Kdekoliv.. Musíte to prostě ignorovat a hledat ty dobré věci pod tou slupkou svinstva... vždycky tam něco najdete!!! 6 – Alloy Mental mají skvělé album – ‚We Have Control‘. Nad čím máte kontrolu? A co si myslíte o svém debutovém albu? Kontrolu nad lidmi. Chtěli jsme lidem dát sílu. Jméno, vizualizace a pódium to vysvětluje o něco lépe. Toto album je opravdový muzikální sen a my všichni jsme museli vymyslet nový směr, který by byl originální a ne ten chtěný a známý.

Alloy mental - God is Green


We Have Control‘ bylo vydáno v červnu u legendárního vydavatele Skint. Jak se tohle stalo?
Vždy jsem je znal a máme velmi dobré vztahy, tak jsme si pro to prostě a jednoduše přišli.

Víme že se skupinou Alloy Mental hraješ také naživo. Jsou tvé koncerty také tak plné energie a pozitivních vibrací jako tvoje nahrávky?
Živé vystoupení, o tom to všechno je.. Když uvidíte vystoupení naživo, tak to pak celé dává o moc větší smysl!!

Co očekáváš od Čechů na Summer Of Love? Víš něco o naší zemi?
Jsem hrozně nadšený a doufám v opravdu skvělé věci. (držím si palce)

Máš nějaký vzkaz pro tvé fanoušky v Čechách?
Přivádíte mne do rozpaků. Ale jestli si tohle čte někdo, kdo má rád to co dělám, tak děkuji a chtěl bych poslat stejné množství lásky zpět!! :o)
 
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 18. 8. 2007
Předprodej 799 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Audio Bullys,Ellen Allien & Apparat, Robert Natus & Arkus P., Nathan Fake, Elektrabel, Brian Sanhaji, Solar Kingdom, Rodent & Laura Level, Nipp, Markus Schulz, Chris Liebing, Marco V, Aphrodite & MC Junior Red, Christian Smith, John B, Sven Wittekind, Pendulum, Micheal Burian, Phil Kieran, The Glimmers, Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow, Afrika Islam, Headman, Martin Gredner, Michael C, John Gibbons, Click Joe, DJ San, Daho, Rodent & Laura Level, Nipp, IM Cyber, Suki, Philip TBC, Weki DJs, Sayko, Machine Funck, Home, Breeth, Reznyk, Ghonzales, Rido, Brooklyn, DJ Zinc, Joris Voorn, Evil Nine, No Money, Hydrophonic, Plüschen, Midi lidi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
ondra | 16. 08. 2007 | 04:18:02
he

rozhovor trochu mimo, zvlášť poslední dvě odpovědi nedávají moc smysl, ale jinak se na Phila moc těším, na "Mentosu" nás všechny rozseká!:-D
j | 16. 08. 2007 | 01:44:19
šílená mediální masáž :)

tomu říkám PR když kouknu na sloupec vpravo... :-))
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |