Mecca má svůj magazín

Mecca má svůj magazín

28. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Mecca Magazín můžete již teď nalézt zdarma v restauracích, kavárnách, barech, kinech, divadlech, sportovních areálech, fitness centrech, hotelech a především ve stojanech Boomerang Media.
mecca magazineJan Novotný (Mecca): Letos v září tomu bude už devět let, co se pro Vás snažíme v klubu Mecca připravovat kvalitní, zajímavý a vyvážený program. Při této příležitosti chystáme celou řadu vskutku „revolučních“ změn. Jako první v Česku přicházíme s praktickým časopisem. Mecca Magazín Vás bude informovat o veškerém dění v klubu Mecca.

Naleznete v něm vždy česko-anglické profily nejzajímavějších zahraničních DJs a projektů, kteří náš klub poctí svoji návštěvou, dále rozhovory, ale i spoustu praktických věcí. Když si časopis pozorně prostudujete, naleznete v něm kupóny na vstup zdarma na vybrané akce a jiné výhody. Ať už budete kdekoliv na světě, svůj Mecca Magazín si můžete snadno stáhnout ze stránek www.mecca.cz. Chceme, aby se tento časopis stal Vašim skutečným přítelem a průvodcem nočním životem v Mecce. O všem Vás budeme informovat s dvouměsíčním předstihem, takže si návštěvu klubu budete moci dostatečně dopředu naplánovat a v širokém kontextu porovnat, které akce jsou pro Vás opravdu ty nejzajímavější.

Velkou událostí nejen pro náš klub, ale i pro celou českou klubovou scénu, bude vystoupení Rogera Sancheze na devátých narozeninách Meccy. Od září jsme pro Vás připravili zbrusu novou show Mecca Music Mix na radiu Expres, která se bude vysílat každou středu od 21.00 do 23.00. V těchto dvou hodinách uslyšíte spoustu informací, ale hlavně ty nejnovější sety našich i prvotřídních zahraničních DJů, kteří se do Meccy chystají. Pokud máte jakékoliv připomínky či dotazy, kontaktujte nás na adrese: production@mecca.cz Spoustu zábavy do života přeje šéfredaktor Mecca Magazínu & promotér klubu Mecca, Jan Hanz Novotný.

 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika