Koncert Mattafix se přesouvá na jaro 2008

Koncert Mattafix se přesouvá na jaro 2008

29. 08. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Koncert britského dua Mattafix, který se měl původně konat 3. října 2007 v pražském klubu Roxy, je přesunut na zatím neurčený termín na jaře 2008. Důvodem je posunutí celého turné na dobu po vydání nové desky Rhythms & Hymns. V jeho listopadové části bohužel již žádný termín na Prahu nezbyl.
Pořádající agentura, Transmusic Booking East Europe, se českým fanouškům omlouvá. Nový termín oznámí okamžitě po potvrzení od kapely. Zakoupené vstupenky je možné vrátit v síti Ticketpro v místě, kde byly zakoupeny.

mattafix

Nové album vychází 12. listopadu na labelu EMI a nabídne jedenáct písní. Hudba Mattafix spojuje hip hop, reggae, dancehall a pop do stylu, kteří někteří nazývají britským městským blues pro 21. století – písně s texty o skutečných lidech se skutečnými životy. Odráží se v ní zároveň vlastní zkušenosti obou muzikantů z multikulturního Londýna - Marlon Roudette prožil navíc mládí na ostrovech v Karibiku a Preetesh Hirji se v Londýně narodil indickým rodičům. Z Karibiku také pochází jméno kapely, které je zkratkou výrazu „Matter fixed“, který tam uslyšíte neustále – „no problem“, „vše je OK“. Kapela se zapsala do povědomí posluchačů především dvěma hity „Big City Life“ a „To and Fro“, které bodovaly v hitparádách po celém světě. V České republice koncertovala s úspěchem na festivalu Rock for People v roce 2006.

www.mattafix.com

 
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika