Dj Preach na podzimním Milleniu

Dj Preach na podzimním Milleniu

02. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Možná si ještě vzpomenete na březnovou premiéru techno klubovky Millenium s američanem Dylanem Drazenem a propracovanou výzdobou Abatonu. Dnes představujeme její druhé pokračování, které proběhne 12.10. opět v Prostoru Abaton s headlinerem z Kanady.
Na druhý díl Millenia přijal pozvání kanadský Dj a producent Preach, který si od roku 1997, kdy se naplno začal věnovat muzice, vybudoval pevné místo na výsluní světové taneční scény. Jeho tracky vozí ve svém kufříku největší hvězdy světového techna a trancu. Samotný Carl Cox o něm prohlásil „he is a man to watch“.V Praze se Preach představil naposledy v T-Mobile aréně před dvěma lety po vystoupení Tiesta a potvrdil svojí pozici likvidátora tanečního parketu-jeho groovy techno set byl pro mnohé vrcholem večera. Se zástupcem středoevropské špičky jsme se z Maďarska přesunuli k našim východním sousedům na Slovensko. Místní pojetí techna nám přijede ukázat slovenský matador a jeden ze zakladatelů „československé“ scény Dj Schimek, který učinil své první Djské kroky hluboko v 80tých letech a už v roce 1990 se vydává na profesionální dráhu. Vrcholem Schimekovi kariéry bylo vystoupení pro 300 000 partypeople na Budapestparade roku 2002. Od roku 2001 se aktivně zasazuje o rozvoj taneční scény v Polsku, kde společně s Dave Angelem spolupořádá několik úspěšných akcí. Naposledy jsme ho u nás mohli slyšet tento rok na brněnské Apokalypse.Dále se můžete těšit na rezidentního Dje Agenta. Tuto zkušenou trojici doplní mladí a talentovaní Martin Trax a Deepdance. Martin Trax je miláčkem hradeckého publika a také díky němu se daří držet taneční scénu v tomto největším východočeském městě při životě. Martin také pracuje na vlastní produkci a na Milleniu představí několik svých nových počinů, inspirovaných například právě kanaďanem Preachem. Deepdance se aktivně věnuje Djingu od roku 2000, jeho sety by se daly nazvat čistým hard-technem, které vychází z jednoduchých cyklických motivů a propracované basové linky podtržené bezchybným mixem, díky čemuž například minulý rok uzavíral svým setem letní festival Svojšice a uzavírat bude i říjnové Millenium.

Druhá stage bude tentokrát pod taktovkou nadaného Bon Finixe a ponese název Kick da Night. Můžete se zde opět těšit na směsici house/progressive/techhouse/trance v podání těch nejlepších, které naše scéna nabízí a to Romana Raie z Roxy bookingu a všem velmi dobře známého BB Mikea aka Michala Poliaka. Dále se pro Vás chystá premiéra unikátního vystoupení Bon Finixe ve speciálním setu s houslovým virtuózem Sašou, který vystupuje například jako doprovod při koncertech Bocceliho, nebo si zahrál po boku věhlasné Vanesi Mae. Závěr večera na této stagei bude patřit projektu Bon Finixe a Tripmaina zvanému BonTrip.

Vizuální stránku Millenia bude mít na starosti opět Vj Identy, který Vám bude po celou noc zpříjemňovat vaše vizuální prožitky svojí originální projekcí a jehož práce se posunuje čím dál více za hranice vnímání všedního světa a už nyní o něm lze s jistotou říci, že patří mezi naší VJs špičku. Abaton pro Vás opět ponoříme do speciální Millenium dekorace vyrobené od J.S.laboratires, který slibuje překonání prvního dílu a další posunutí ztvárnění interiéru prostoru Abatonu. To vše umocní plnobarevný laser, který bude v Abatonu použit vůbec poprvé v historii tohoto prostoru. Cena vstupenek bude v předprodeji 180czk a bude probíhat formou rezervace na webu www.millenium-party.cz na místě budou lístky k dostání za 200 czk do 22,00 poté za 250czk. Těšíme se s Vámi na viděnou 12.10.07 v Abatonu.

www.millenium-party.cz

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MILLENIUM

Pátek 12. 10. 2007
Vstup: Předprodej 180 Kč, na místě 200 Kč a po 22hod. 250 Kč
Vystupují:
Preach, Agent, Deepdance, Martin Trax, Michal Poliak, Roman Rai, Bon Finix, Tripmain
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ajus
11. 09. 2007 | 17:44:02
+0 | -0

Trax

nahodou hraje naprosto super, ale techno jsem od nej taky neslysela
Jeník
04. 09. 2007 | 07:32:29
+0 | -0

Trax??

Preach...tak to bude fajn...Akorat bych nepsal, že Trax drží nad vodou hradeckou taneční scénu a je miláčkem publika. Není to pravda! A techno? to sem ho hrát ještě neslyšel...Možná tak kdyby byl na tom housovym stagi tak dobrá : )
Cluber
03. 09. 2007 | 16:22:21
+0 | -0

Paráda

Na Preache se těším moc. Schimek Agent paráda. Jsem zvědavej na ty housle na druhý stagei a plnobarevnej laser v abatonu bude taky maso :-)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika