Markus Schulz v Bratislavě

Markus Schulz v Bratislavě

02. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stále populárnější bratislavská klubovka Progress Your Mind si na své říjnové pokračování pozvala Čechami velmi oblíbeného hosta, Markuse Schulze. Ten se v Bratislavě představí 13.10. v Dopleru.
Progress Your Mind crew: Podtitul „Global DJ Broadcast“ určite sám napovedá, že hlavnou djskou hviezdou večera bude pán Markus Schulz. Jeho rádiovú reláciu, ktorá už viac ako šesť rokov brázdi internetové a pozemné vysielanie doslova po celom svete, pozná takmer každý fanúšik tanečnej hudby. 13-te pokračovanie Progressu bude teda v znamení nielen kvalitnej prog-trancovej hudby, ale taktiež propagácie radioshow Global DJ Broadcast, ktorá sa práve začala vysielať aj na Slovensku.

Headlinera za pultom podporí Milan Lieskovsky a taktiež jeho stajňový kolega Robert Burian. Warmupové zahrievacie kolo bude pilotovať zo svojho kokpitu DJ Facet z Popradu. A navyše, celá noc bude spestrená početnými prekvapeniami a atrakciami spojenými s Markusom Schulzom a jeho reláciou Global DJ Broadcast. Len naznačíme: špeciálne hudobné darčeky, súťaže o atraktívne ceny apod.

To najlepšie však necháme nakoniec. Celý headlinerov set v Dopleru bude zaznamenaný a neskôr odvysielaný v rámci Global DJ Broadcast aj s príslušným komentárom. Markus si navyše vyžiadal nahrávanie atmosféry v klube. Môže sa tak ľahko stať, že v rámci následného vysielania záznamu z Progress Your Mind budete počuť práve seba skandovať meno headlinera.

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PROGRESS YOUR MIND

Sobota 13. 10. 2007
Vstup: 349 Sk, VIP za 599 Sk
Vystupují:
Markus Schulz, Milan Lieskovsky, Robert Burian, Facet
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika