Opera House Opening party

Opera House Opening party

11. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Navštivte zahajující párty již druhého cyklu Opera House v klubu Mecca a o zážitek máte postaráno! Spolu s rezidentem a miláčkem operního publika DJem Lafayettem vystoupí na hlavní scéně klubu Mecca jedinečný DJ Marc De Laat.
Marca si podmanily zvuky syntezátorů a dnes je majitelem jedné z prestižních holandských booking agentur. Od března 2005 se datuje intenzivní spolupráce se světoznámým holandským remixérem a producentem Dennisem Christopherem ( Spinnin records ). Remixy svěřence jeho booking agentury Denise Christophera známého rovněž jako Beatfreakz si již ve svých setech oblíbila taková esa tanečního průmyslu jako např. Stonebridge, Judge Jules, Danny Rampling či Paul Van Dyk. Styl Marca De Laata lze nejvýstižněji označit jako vibrující taneční elektro funky sound, který Vás rozhodně nenechá v klidu.

Marc je navíc opravdovým mistrem interakce s tanečním publikem, které si jeho skvělé sety opravdu náležitě užívá. Marc je rezidentem klubů The End v Londýně, Roxy Amsterdam a celé řady dalších. Samozřejmostí bude vystoupení DJe L.P na RnB stagei.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OPERA HOUSE OPENING PARTY

Pátek 14. 9. 2007
Vstup: Předprodej 150 Kč, na místě 190 Kč
Vystupují:
dj Marc de Laat (NL), DJe L.P na RnB stagei
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika