Unique 3 na Join Session

Unique 3 na Join Session

12. 09. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po prázdinové pauze se „breaky“ opět dávají do pohybu a šetřit beaty se rozhodně nebude. Pozvání do klubu Fléda, kam se přesouvá třetí pokračování tohoto breakbeat eventu, přijal člen dnes již legendárního projektu Unique 3.
Toto uskupení se v roce 1988 nesmazatelně zapsalo do dějin elektronické hudby vydáním hitu „The theme“ (bleep and bass). Originální chvějící se zvuk a melodie se staly inspirací a trendem umělců jako Chemical brothers, Coldcut, Goldie & LFO a dalším, kteří převzali jejich image a jak se říká, přetvořili k obrazu svému. V podstatě přiložili svůj díl k základům d´n´b, jungle, breakbeat a house music.

Vyplnili evropskou propast k zaoceánskému americkému hip hopu a proto není divu, že boss Fat agency Paul Arnold doslova skočil po šanci podepsání smlouvy a znovuvydání tentokrát re-mixované „pecky z osmdesátých let“ The Theme okořeňující tvorbu tria, která pravidelně zaplňuje žebříčky taneční hudby. V pátek 21. září budete mít tedy možnost ochutnat kousek historie v novém kabátě v podání klasika Adriana Paula Collinse aka Unique 3.

Dálším hostem bude netradiční dvoučlenný projekt Naturprodukt. Tito dva pánové začali v roce 1999 hrát jako baroví a chilloutoví DJs experimentalní elektroniku a ambient z labelů Warp records, Ninja Tune, Hymen, Rephlex, Planet-Mu atd. O něco později se začali zabývat i VJingem. Momentálně tvoří audiovizuální sety složené z vysamplovaných videoklipů a filmů všech možných žánrů a využívají současně jak zvuk tak obraz. Při živých vystoupeních mixují tyto samply v jeden celek. Tento způsob je výborným spojením DJe a VJe v jednu osobu, kterého není možné docílit pokud obraz a zvuk je reprodukován odděleně (video).

Posledním výpichem jsou Deadly Viperz (Akira a Anakin), kteří se již delší dobu v Brně neukázali a postarají o drum and bassovou porci teroru na druhé steagi. Akira odstartoval svou kariéru v rodných Karlových Varech v roce 1998 a Anakin roztočil placky na gramofonu v Turnově v roce 2001. Jejich talent a cit pro muziku předvedli jak v tuzemsku tak i v zahraničí, kde vystupovali se jmény jako DJ Marky, Andy C, Friction, Dillinja, Adam F, High Contrast, Ed Rush, TC, Shy FX + Benny Page, Noisia, Break, Calyx, D Bridge, Nu:Tone, Tali a další. Deadly Viperz jsou racionální ukázkou toho, že kvalitní DJ´s se rodí i u nás. Mimojiné se nám Akira představí i v breakbeatovém setu. Zbytkem večera vás provedou rezidentní djs Manack, Yak, Flashbeck, Miky, Dworak a VJ Driver.

 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JOIN SESSION

Pátek 21. 9. 2007
Vstup: Předprodej 120 Kč, na místě 150 kč
Vystupují:
Unique 3, Deadly Vipers(Akira, Anakin), Naturprodukt(Live), Manack, Flesback, Yak, Miky, Dworak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika