Terry Francis na Human Traffix

Terry Francis na Human Traffix

02. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na páteční party k nám z londýnského klubu Fabric zavítá světový pojem tech-house stylu Terry Francis! DJ a producent v jednom, který má na svém kontě několik ocenění, získaných na britské taneční scéně během své strmé kariéry (např. vítěz Best New DJ v roce 1997 a nominace na Best British DJ).
Svůj um dokázal v Roxy již několikrát, zmiňme např. legendární MIX (2001), MIXER (2004) a určitě Human Traffix (2006), kde vládla atmosféra, na kterou všichni z Roxy rádi vzpomínáme. Pokud je však mezi vámi i nějaký ten zdatný kronikář a půjde ve vzpomínání ještě dále, tak se určitě vybaví text, který byl o otištěn v časopisu Živel v roce 1998: "Podle některých je Terry Francis největším techno objevem loňského roku. Tenhle chlapík se stal miláčkem britského hudeního tisku, získal něco cen a jeho diář se začal plnit jmény nejlepších klubů. Pokud jste měli kliku, možná jste ho zahlédli po boku Richarda Sena na podzim 1997 na Shake. Pokud ne, vaše chyba. Terry Francis hraje totiž perfektní hybrid house a techna, přesně ten styl, který není nikdy příliš jednotvárný pro jedny a příliš sýrový pro druhé."

I po téměř deseti letech vládnutí si však musíme přiznat, že sesadit Terryho z pomyslného tech-house trůnu je téměř nemožné. V Roxy se můžeme tedy těšit na energický set a technicky propracované mixy, ve kterých Terry stále dokazuje, že ani ve svých 41 letech není někým, kdo by se jen vezl na pomyslné vlně stereotypního hraní a cirkusově objížděl evropské kluby, ale že stále dokáže svou zručností a hudebním citem uchvátit všechny na parketu a udělat opravdovou show!

Vedle Terryho se představí rezident Loutka (djloutka.com / roxy booking) společně s dalšími hosty, kterými budou Ian Blond (ova) & Jirka Kadlec (köln). V chilloutu zahrají djs TinTin & Marwin Shamma.

Vstup na sobotní mejdan je do 23:00 za 100,-, později za 200,-. Začátek klasicky ve 22:00 hodin.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HUMAN TRAFFIX

Pátek 5. 10. 2007
Vstup: do 23:00 vstup 100Kč, poté 200Kč
Vystupují:
Special guest: Terry Francis (uk), Resident Loutka, Guest djs: Ian Blond (ova) & Kadya (köln), Chill out djs: TinTin & Marwin Shamma
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika