Havana pokračuje v Olomouci

Havana pokračuje v Olomouci

03. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Olomoucký Kulturní Dům Sidia se bude 19. října otřásat v základech. Za doprovodu DJs Trávy, Loutky, Chrise Sadlera, Reehy, Mania s Petrem K. a domácího dua Hatori Hanso & Wolscha se zde utkají barmani z nejlepších místních podniků.
Už šestá zastávka turné kubánského rumu a nejlepších domácích DJs je výzvou pro dvacítku barmanů, zastupujících desítku nejlepších podniků z Olomouckého kraje, kteří jsou schopni kromě míchání nabídnout i něco navíc. Fantastická atmosféra, kterou návštěvníci turné pokaždé vytvořili, byla pro každého mistra shakeru opravdovou výzvou.

Zvlášť pokud jim k tomu hráli DJs typu Tráva, Loutka, Louis Osbourne, Layo&Bushwacka, Terry Francis, Dimitri a další. V Olomouci první dva jmenované doprovodí Angličan Chris Sadler, kterého už ovšem za Angličana už ani nemůžeme považovat. V Praze žije déle než leckterý Čech.

Barmanská soutěž není jediné lákadlo na party. V exkluzívní "smoking D lounge" zóně bude celou noc probíhat soutěž o iPod! Tak se tam nezapomeňte se stavit. Příjemným zpestřením každé akce je taky kvalitní zvukový a světelný park doplněný o vychytané videoprojekce. Na závěr ještě informace pro návštěvníky: party Havana Club Tour de Bar začne ve 21 hodin a vstupné bude stát 150,- kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HAVANA TOUR DE BAR

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Tráva, Loutka, Chris Sadler, Reeha, Manio, Petr K, Hatori Hanso, Wolsch
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Havana Tour de Bar - 19.10. Olomouci
5 x 2 vstupy a 1 x voucher na služby v hodnotě 1.000 Kč do kadeřnického salonu K.O.Hairgods (www.hairgods.cz)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika