Tranceový svátek na Entrance

Tranceový svátek na Entrance

08. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu zažijete v Roxy pořádný tranceový svátek se vším všudy. Pozvání na pravidelnou party Entrance přijala hvězda světového formátu Menno de Jong, který patří v současné době mezi nejrespektovanější osobnosti trance scény.
Tento mladý holandský talent, kterému je přisuzována velká kariéra, toho však už na svůj věk dokázal na hudební scéně rozhodně dost. Slyšet ho mohli návštěvníci Sensation White, Trance Energy, Love Parade nebo Creamfields, a to vedle hvězd jako Tiesto, Armin van Buuren či Paul van Dyk. Na svém kontě má v současné době pod labelem ntuition Recordings novou kompilaci Intuition Sessions Volume 1: South Africa, která sklízí velmi kladné ohlasy.

Menno prezentuje jedinečný zvuk sahající od deep trancu až po veselejší a více technoidní odnože tohoto žánru. Společným jmenovatelem je vždy kvalitní emotivní hudba mixovaná do kouzelného příběhu.To, že důvěru českého publika si získal velmi rychle, dokazují jeho minulá vystoupení, po kterých se na jeho odehrané sety vyjadřovali návštěvníci slovy jako luxus, perfektní, super akce.

Bohatý line-up doplní samozřejmě vystoupení rezidenta této noci Michaela C, kterého podpoří dvojice dj´s Fester (expedition – booking, sk) & TinTin (geckosound). V chill-outu vás očekávají Rescue & Canobee.


Těšit se můžete na dekorace, plazma projekce a speciálně upravený laserový světelný park. Vstup na mejdan je do 23:00 za 150 Kč, později za 200 Kč.

www.mennodejong.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ENTRANCE

Sobota 13. 10. 2007
Vstup: 23:00 za 150,-, později za 200 Kč
Vystupují:
Menno de Jong, Michael C a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika