Witch Craft: První párty na Pražském hradu

Witch Craft: První párty na Pražském hradu

09. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V sobotu 6.10. se konala naprosto neobyčejná párty a to přímo na pražském Hradě, kde se otevíral nový čarodějnický obchod a dílna Witch Craft. Sešlost se tu šešla doslova čarodějná, večerem provazel Aleš Bleha, kmotrami byli slavné herečky Květa Fialová a Ljuba Skořepová.
Mezi přítomnými bylo mnoho lidí všech vyznání a kultů, včetně velkého počtu zástupců taneční scény, známých díky Electronic Beats, Summer Of Love nebo z Telperionu. K tanci a poslechu totiž hráli Wega & Kim Pixa aka Weki Djs! Zní to přímo čarodějně, ale svoji premiéru tak měla vůbec první párty na pražském Hradě, tedy v místě, kde byste se něčeho takového jen tak nenadáli. A byl to mazec, ochutnávali se roztodivné čaje, čarotvorné koláčky, přírodní limonády a konopné pivo s vodkou tekly proudem a atmosféra byla přímo magická.

Přítomná byla také slavná jasnovidka, věštící budoucnost z astrálního světa, mohli jste si nechat číst z ruky od věhlasné chiromantičky. Pokud máte rádi zcela originální šperky, najdete tu prodejní výstavu mladého extravagantního šperkaře Michala Kadaníka, ze které byl třeba Kim Pixa úplně vedle.

ales bleha a spol

V obchodě Witch Craft se někdy určitě zastavte, najdete tu mnoho vysoce kvalitních a originálních věcí, samozřemě nejen na čarování. V regálech tu najdete vykuřovadla a kadidla, ručně vyráběné magické hůlky, přírodní oleje, pečetě, magické prášky… Více než dvě tisícovky produktů, jaké nikde jinde pohromadě neuvidíte. Vedle čarodějnických rekvizit nabízí obchůdek Witch Craft čistě přírodní léky na každý neduh, tedy volně vážené bylinky, tinktury a oleje, plus ovocné šťávy, sirupy a čaje bez umělých sladidel či složitých cukrů a bez jakýchkoli chemických přísad.

Čistě přírodní jsou také veškeré nabízené včelí produkty – různé druhy medu, svíčky z včelího vosku, kosmetika, propolis, včelí mateří kašička i ušní a tělové svíčky. „Mimořádný zájem očekáváme o naši exkluzivní nabídku čarodějných kurzů kreslení pravou mozkovou hemisférou,“ říká majitelka Witch Craft Pavla Aranka Korpášová. „Během pouhých tří dnů jsme na nich schopni naučit prakticky kohokoli opravdu hezky kreslit prostě jen tím, že v sobě probudí dosud nevyužívané magické schopnosti mozku. Výsledky jsou úplně neuvěřitelné.“

Witch Craft najdete kousek vedle pražského Hradu na adrese Hradčanské náměstí 12, Praha 1 a je jisté, že otevírací párty s Weki Djs tady nebyla posledním tanečním mejdanem. Podívej se na fotky z akce.

Report by Encoder
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ryb
12. 10. 2007 | 21:35:21
+0 | -0
to je úúúlet...:)))))))))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika