Hydrophonic: Rád bych vozil světová jména

Hydrophonic: Rád bych vozil světová jména

17. 10. 2007  |  Autor: David Valmont  |  Komentáře (1)
Dnes jsem pro vás připravil rozhovor s Petrem Hudlíkem (Dj Hydrophonic), pořadatelem akce O´Seex a řeč byla jak jinak, než o jeho rezidentní noci, která se přesunula do prostoru brněnského klubu Fléda.
Ahoj Petře, první otázku bych směřoval k výběru a změně klubu. Proč Fléda?
Ahoj, celý přesun se plánoval celkem dlouho a to z jednoho prostého důvodu. Rád bych na tuto párty vozil světově uznávané producenty a djs. Ačkoli klub 7nebe mám velice rád, tak neodpovídá kapacitně a koncepčně mé nové vizi.

Prohlédnutím flyeru, mam dojem nesourodého line-upu, začínáme elektrem a noc končí ve stylu techna. Přeci jen je to jisté odklonění od konceptu O´Seexu tak, jak jsem ho zažil v prosinci minulého roku.
Vím, že se někomu může zdát line-up zvláštní, ale dramaturgie večera je dokonale naplánována. Vše začne dj Marco O, který hraje electro. Po něm nastoupí Chris Sadler se svým svižným electro house, který bude doprovázet kadeřnickou show. Po půlnoci trochu přitvrdí dj Breeth(bohužel vystoupí sám, náhradou bude Michal Poliak) a následně očekávaná star se svým funky technem Axel Karakasis. Po Axelovi vystoupím já a vše uzavře DJ na divokou kartu Michal Poliak

hydrophonic

Často na fórech vidím stesky kluberů, po nových neotřelých jménech, je právě výběr Axela snaha o dovoz nových neznámých, přesto ale kvalitních jmen v rámci akce O´Seex?
Myslím, že Axel není zase tak neznámý. Přeci jen se v populárním DJ Magu umístil na krásném 90. místě a jeho produkce patří mezi tu velice žádanou. Přesto máš částečně pravdu. Už mě nabavilo se koukat na to , jak všichni vozí stále ta stejná jména. Do budoucna bych chtěl přivést jména jako Hertz, Electro One, Tok Tok, Elton D, Tonka, Wehbba atd.

Kdo tedy vlastně je pan Axel Karakasis a co od něj můžeme čekat?

Axel Karakasis je momentálně ve světě velice uznávaný aktivní techno producent. Patří mezi průkopníky elektronické scény v Řecku a jeho vystoupení jsou velice kvalitní. Jeho sety bych vystihl slovy Pumping Funky Techno!

všeobecně se ví, že na svých akcích dáváš prostor mladým začínajícím DJům, koho jsi vybral tentokrát ?
Tentokrát jich je tam celá řada. Nirthy, Mort´n , Wally D nebo Marco O. Rád bych podotkl, že mnohdy se nejedná ani o začátečníky, jak o djs, kteří nemají možnost příliš se ukazovat.

Poslední otázkou a snad i Tvou pozvánkou může být shrnutí všeho, co nám O´Seex může nabídnout včetně všech specialit, které jsi pro nás nachystal.
Tento večírek je stvořen pro ty, co mají rádi opravdovou zábavu! Mimo kvalitní hudby a spoustu dobrého pití bude na O´seexu např. mobilní kadeřnické studio Subrína proffesional, které je nachystané především pro lidi. Více až na místě.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Pátek 19. 10. 2007
Vstup: Předprodej 160 Kč, na místě 200 Kč
Vystupují:
Axel Karakasis (omega rec. Greece), Breeth vs. Schimek (sk), Chris Sadler, Hydrophonic, Marco O, Raverecords dj, Louis Ellio a Tommy Riu, Wally D, Nirthy, Mort´n
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 10. 2007 | 20:42:06
+0 | -0
Respect Hydro...doufám že se ve špinavé vodě Byznisu neutopíš....Přeju hodně štěstí , díky za nový DJs který nemají kde hrát a za snahu...

Jo a kdyby jsi už konečně náhodou urobil nějakej track jak se pořád pokoušíš tak se nestyď a hod ho na stránky.)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika