Maxi Store nabízí online splátky

Maxi Store nabízí online splátky

21. 10. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rádi by jste nakoupili DJ techniku? Nebo něco do vašeho klubu? Gramce, mixáky, bagy, CD playery, efektory, zesilovače, scany, jehly, reproduktory, hlavy? K dispozici máte přes 14 tisíc položek. A to prakticky všechny značky.
Je to velmi jednoduché. Nepotřebujete žádné potvrzení o výši příjmu a nemusíte nikam chodit. Stačí se přihlásit nebo zaregistrovat, pak si jen vybrat zboží, udělat objednávku a přímo z našich stránek se dostanete do formuláře s žádostí o splátky. Většina žádostí bude vyřízena v rozmezí půl až jedné hodiny, nejdéle však do 48 hodin. Pak Vám pošleme smlouvy, vy je podepíšete a zboží je Vaše. Není to geniálně jednoduché? Více dalších informací naleznete na On-line splátkách na našem webu.

V současnosti Vám nabízíme tuto službu k ještě větší efektivnosti, ale hlavně k Vašemu ještě většímu pohodlí a komfortu. Již nebudete muset navštěvovat k vyřízení splátek naši prodejnu, vše si totiž můžete vyřídit z pohodlí domova od vašeho počítače.

Tímto způsobem ušetříte moře času a peněz za cestování, někdo může uvítat i absenci řešení svých citlivých finančních záležitostí z očí do očí. S naším partnerem GE Money Vám půjčíme na zboží 3.000,- – 32.000,- Kč. Vyberete-li si například splátkový program desetina, zaplatíte 10% z ceny zboží při dodání a následně, od příštího měsíce v deseti stejných měsíčních splátkách splatíte celou výši úvěru. A zboží Vám samozřejmě doručíme až domů. A v případě jakýkoliv dotazů naleznete vše na našich webových stránkách www.maxistore.cz v sekci On-line splátky, nebo nám napište a můžete také zavolat  A můžete také navštívit naši kamennou prodejnu.

PR text
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika