Víkend v Roxy (Elektra, Zen)

Víkend v Roxy (Elektra, Zen)

05. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ná pátek a sobotu tohoto týdne jsou v Roxy připraveny dva mejdany. Prvním z nich bude Elektra, která si pozvala dobře známý Bontrip a v sobotu přivítá Zen speciálního hosta.
9.11. - Elektra
Listopadovou Elektru opanuje ryze český line-up, kde bude dostatek možností k tomu, abyste si ověřili, že Elektra má našlápnuto do nového roku opravdu tím správným elektro směrem! Pokud se tedy již nemůžete dočkat prosincových headlinerů, kterými budou LEXY & K-PAUL (de), tak si rozhodně nenechte ujít už tento večer, kde se vám představí rezident DJ Airto (roxy booking), dále BONTRIP (bon finix & tripmain), Martin Frank. V chilloutu tentokráte dvojice Tomics & Strain. Těšit se můžete na dekorace, plazma projekce a speciálně upravený světelný park! Vstup na sobotní mejdan je do 23:00 za zdarma, později za 150,-. Začátek klasicky ve 22:00.

10.11. - Zen
Až z Chicaga k nám přiletí host sobotního ZENu BLAKE JARRELL (armada). Slovy Johna Digweeda: „Blake je někdo, na koho byste si měli v budoucnu dát velký pozor!“. Po několika shlédnutí jeho videí z live vystoupení a omílání výborných remixů (např. Snow Patrol - Chasing Cars) bych si rozhodně dovolil souhlasit. Blake se už ve svých 15 letech vloudil do New Orleanských klubů, aby se zde dostal k velikánům jako Sasha a Armin Van Buuren, kteří se stali jeho velkou inspirací a měli umělecký vliv na jeho kariéru. Blake téměř ihned začal přispívat k undergroundové hudební scéně. Jeho první singl, který byl ve stylu progressive breakbeatu, nesl název Apricot, po kterém následovaly dva důležité počiny (singly: "Destin Beach" a "Okoboji"). Těmi už jasně všem ukázal, kdo na scéně pomáhá utvářet atmospheric a progressive breakbeat. Jeho hudební angažovanost mu pomohla nejen k uznání na hudební scéně, ale také k získání stipendia na univerzitě v oboru „hudební průmysl“. Ani všechny hvězdy a pruhy natož Larry King nezmohou nic proti rozmaru přírody, který v podobě hurikánu Katrina postihl v roce 2005 část Spojených států; nejvíce však právě New Orleans. To byl také důvod, proč se Blake narychlo přestěhoval do Chicaga, kde se mu toto nelehké rozhodnutí vrátilo v podobě vzestupu jeho jména na chicagské hudební scéně. Nové místo se zároveň stalo i novou inspirací, která se projevila na jeho osobitém hudebním projevu.

Právě na Zenu budeme mít možnost se přesvědčit, že titul „Hope for 2007“, který mu udělili Armin Van Buuren a Gabriel & Dresden v DJ Magazine's Top 100, byl tím správným odhadem. Své profesní sympatie mu v téže anketě vyjádřil i Tiesto. Pokud se podíváte na Blakeův aktuální program, najdete ho na jedné stagi se jmény jako je Paul Oakenfold, Pete Tong, Matthew Dekay, Sandra Collins, Markus Schulz a s dalšími. Z jeho aktuální tvorby je nutné zmínit kompilaci Dance Floor Sessions, která si vysloužila velmi pozitivní kritiky. Z poslední naší komunikace s jeho managerem máme navíc ověřeno, že se do Prahy opravdu moc těší.

Společně s Blakem zahrají rezident Michael Burian (michaelburian.com) a Roman Rai (roxy booking, solstice rec.). V chilloutu budou hrát Airto (roxy booking) & Lillou (roxy booking). Těšit se můžete i na stylové dekorace, plazma projekce a speciálně upravený a posílený světelný park! Vstup na sobotní mejdan je 100czk do 23:00, po 23:00 vstup 200czk. Začátek klasicky ve 22 hodin.

www.myspace.com/blakejarrell
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZEN

Sobota 10. 11. 2007
Vstup: Do 23:00 vstup 100 Kč, po 23:00 vstup 200 Kč
Vystupují:
S ecial guest: Blake Jarell (armada – usa) Michael Burian (michaelburian.com) & Roman Rai( solstice rec., roxy booking) Chill out djs: Lillou & Airto
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Zen - 10.11. Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika