Novinky v Dance Music Awards (2007)

Novinky v Dance Music Awards (2007)

06. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok 2007 se pomalu blíží ke konci a přípravy letošních Dance Music Awards jsou v plném proudu. Pro nový ročník ankety taneční hudby Dance Music Awards jsou připraveny poměrně závažné změny, o kterých se dočtete v tomto článku.
Jednou z hlavních novinek je vznik odborné poroty, která bude schvalovat nominace do jednotlivých kategorií. Složení poroty mohou ovlivnit všichni ti, kteří se zapojí do nominačního hlasování. Nominační hlasování probíhá přes formulář na internetové adrese www.danceawards.cz, nebo se ho můžete zúčastnit na vybraných parties mediálních partnerů Dance Music Awards 2007.

Nominace budou probíhat do Prosince 2007. Poté se nominace uzavřou, ustanoví se odborná porota a ta připraví seznam nominovaných. Hlasování pak bude probíhat bodovým systémem. Každý hlasující uvede tři nejlepší z hlavních kategorií. Každé místo bude ohodnoceno daným počtem bodů. Tento systém umožní uvést i jiná než jen „provařená“ jména.

Další důležitou změnou je ustanovení etického kodexu, který zabezpečí „fair play“ (viz. loňské aféry. Etický kodex bude zveřejněn taktéž na adrese www.danceawards.cz a na základě jeho porušení může pořadatel udělit sankce a případně diskvalifikovat dotyčný subjekt.

Samotné hlasování do ankety DMA 2008 bude probíhat od 1.1.2008 do 31.3.2008, stejným způsobem jako loni – vyplněním webového formuláře + potvrzení přes SMS. Hlasovat se bude moci také na Warm Up parties, které proběhnou ve vybraných klubech po celé ČR. Vyhlášení výsledků pak proběhne na závěrečné párty v Dubnu 2008.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika