Christmas Party největším vánočním mejdanem

Christmas Party největším vánočním mejdanem

10. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (5)
Ani to tento rok nepřijdete o největší vánoční mejdan u nás – Christmas Party 2007 hlásí datum 25.12., pro velký úspěch opět L-klub Pardubice a potvrzený line up: Technasia dj set, Mark Antonio, Takaaki Itoh, Toky, Ladida, Michael Burian, Chris Sadler a další.
L-klub Pardubice Bylo nebylo... kde se to tu vzalo?
Je to už dávno, co se v pardubickém L-klubu odehrála první velká taneční party a tento prostor byl zasvěcen i kultuře taneční hudby.. Od té doby se tady vystřídaly desítky různých akcí a velkou řadu z nich má na svědomí právě DC Promo, tedy organizátor osmého ročníku Christmas Party 25.12.2007. Právě DC promo tady uspořádalo parties jako Spaceforce, Adventure, Connect 2 L-klub, Kamikaze Dimension, Techno indoor festival, Regis live, Christian Wunsch live a další…

Na L-klub mají skvělé vzpomínky nejen stovky věrných clubberů, ale také a také mnoho lidí, kteří jsou s L-klubem spojeni pracovně.. tedy djs, zvukaři, osvětlovači, stage manageři, runneři, novináři a hlavně sám promotér… Ale i přes jejich pracovní nasazení, jenž je nutné k zajištění co nejlepšího průběhu celé party a vaši jedinečnou zábavu, se sami vždy taky co nejvíc baví…

Co se ti vybaví, když se řekne L-klub Pardubice a akce DC Proma? Džejár, který pracuje na plný úvazek v Chrudimských mrazírnách a akce v L-klubu pořádá ve volném čase z ušetřených peněz, odpovídá velmi krátce anglicky: "Jebat!"

dzejar

Toky momentálně podniká na Slovensku ve svém velkoobchodu. Prodává vše, co za ty roky navozil z parties, na nichž hrál. Na snímku ho například vidíte s věcmi právě z L-klubu, odkud nemá jen koule, ale i nábytek a štafle. Co se tedy vybaví Tokymu, když se řekne L-klub? "Najebaný Džejárko, ktorý píchá nějaků babu na stole."

toky

Bossky se nadále věnuje dingu a vlastní produkci. Minulý rok také nafotil právě s Džejárem image katalog pro úspěšnou holandskou oděvní společnost. (viz foto vpravo z křestu kalendáře) No a co na L-ko říká Boss... Co ty a L-klub, Slavo? "Velký joint v backstagy, a kalba s vlasáčom :D"

boss

Dalším na řadě je Marek Nespěchal: Marek je světelný a zvukový architekt většiny akcí DC Proma. Mezi jeho největší úspěchy patří zajištění světel na akci “ Vítaní slunce “ v Doubravičkách u Malého Hradiště, která se konala přes den.. (viz foto nahoře vlevo). "Lko je pro mě srdcová záležitost, sám jsem zde produkoval akce. Jako dodavatel techniky spolupracuji s DC promo už několik let . Párty byly vždy kvalitně připravené, s dobrou reklamou a produkcí. Věřím, že vše klapne i na další velké Christmas Party :o)"

marek

A jak na L-ko vzpomíná Honza Vavřín? Honza Vavřín momentálně pracuje společně s Džejárem v Chrudimských mrazírnách, kde pod krycím jménem J.C.Denton vede místí tovární rozhlas. Honza zamyšleně vzpomíná: "Dobrej sound, nevojebany svetla...porad stejnej komunistickej prostor, vedro, drahy bary, vetsinou tvrdej line-up, pruserovy hajzly...co vim, tak damsky jsou hrozny...minimum dekoraci...dobra kalba, vetsinou dobry reakce po mejdanu...nikdy se snad nepsalo, ze bylo lko pruser...zadny jidlo...ani neco na chut. Jo a hlavne vynervovanej, pobihajici peleeee s mobilem u ucha!!! :D To, ze se tam pokazdy neskutecne zmrtvim a prijemne se bavim po svym, to je snad jasny :D"

honza

Dan Cooley (momentálně mimo jiné působí jako poradce managera anglického fotbalového klubu Arsenal Londýn) odpovídá: "V současné době už se nebojím na obé odpovědět: Živá Legenda!"

dan cooley

K L-kubu rozhodně patří i magistr Lord Space: “Nespoutaná vášeň dělat věci po svém a pro všechny...”, říká tento nenápadný mladík ze středozápadu, který žije ve Svojšicích na lavičce, kde v noci pořádá neotřelé a perverzní srazy tajné sekty."

lord space

A jak vidí akce v L-klubu zástupkyně něžného pohlaví Nika 77: "Kdyz se rekne L-club Pardubice, tak prvni, co me napadne jsou party nekdy okolo roku 97, 98, na ktere jsem celkem jezdila. Pak delsi cas nic a pak zas akce od DC Proma. Na nekolika jsem hrala a bylo to fajn. V eLku jde hlavne o lidi. Ty tam delaji dobrou atmosferu, protoze samotny prostor neni nic moc. Takze kdyz se tam sejdou ty spravny lidi a je jich tam dost, je o dobrou party postarano :-) Samozrejme s dobrou muzikou, ale o tu se DC Promo jiste postara ;o)"

nika 77


Holandsko_britský fashion-music projekt Pap und Dekl: "L-klub v pardubicích byl při našem cestování po světě jedním z největších zážitků. Reakce na naše vystoupení byly absolutně fantastické a hromadná lízačka na stagi ještě fantastičtější. Vždy se rádi vrátíme! Keep on lickin."

Pap und Dekl

Takaaki Itoh před Christmeskou vzkazuje: "Te kno-l ko-ba ge ta-ma zec!"

Odpověď dorazila také od pardubického U Merkura crew (Mr.Pupitz s Hechem právě prožívají krásné líbánky v jejich srubu u Domažlic). Mr. Pupitz: "Ztvrdle jatra, propalene plice a dvoudenni mrakoty :o)"  Hech: "Pro mě jako pardubického DJe je L-klub prostorem, kde jsem hrál na Mr.C v 98 na své první akci, takže prostor ač není extra útulný pro mě znamená hodně zážitků a dobrých akcí, které v poslední době pořádá JR.
To je zárukou kvalitního zvuku, dobré světelné show a zajímavého lineupu."

u merkura

Co na L-ko říká stage manager a dj P@co? P@ca jsme s fotoaparátem zastihli na mezinárodním soustředění stage managerů v Klounovicích u Mělníka. "L-klub mám hozený mezi místy, jako pražské Ládví, nebo Probošská jezera. Prostě legendární místo, které zná každý, a kde se dělají fakt nezapomenutelné mejdany. Jediný rozdíl je, že eLko je už, bohužel, jediné z výše jmenovaných, které jede. Na druhou stranu jede dobře, čímž chválím agenturu DC Promo, která se v pořádání mejdanů vypilovala mezi skutečné profi agentury."

paco

Z Německa reaguje dj Luke Sun: "Kvalita - Techno – Underground – Dzejar – energie – pekne party, na ktere rad vzpominam."

dj luke

Něco z L-ka pamatuje i slovenský dj Hu: "Dobry zvuk, zaujimave obsadenie, nekonecne dlha zurka a teplo (vedro)."

Krátký fotopozdrav posílá před Christmas Party 2007 i djane Ladida:

ladida

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 330 Kčč
Vystupují:
Technasia Dj set, Mark Antonio, Takaaki Stoh, Toky, Ladida, Chris Adler, Džejár, Michael Burian, Michael C, J.C. Denton, K.Sandra, Maria.N
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
petr
14. 11. 2007 | 09:01:34
+0 | -0

!!!

Konecne zas dobry techno!
Fanda
12. 11. 2007 | 22:04:35
+0 | -0
dzejare ty ses nechutnej extrovert a prase!
soulbass
12. 11. 2007 | 19:00:09
+0 | -0
chválím převzetí zvuku Citadel-Sieglieng,Markantonio záruka energie a kvality ;)
:)
12. 11. 2007 | 07:14:28
+0 | -0
na Ladidu a na její minimal???

no tak to fakt ne-e-e-e-e-e :(
Richee
11. 11. 2007 | 22:43:11
+0 | -0

Klasika

No joo, dc promo L-Klub, Lorec, 7 let zpatky.....klasika na kterou se nezapomina....asi po dlouuuuhy dobe zavitam.....takaki itoh me laka
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika