Praktické info na Apokalypsu Let’s Go Techno

Praktické info na Apokalypsu Let’s Go Techno

14. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Co se bude používat za techniku a jaké efekty doprovodí edici Let’s Go Techno? Chcete se dozvědět více o nových bezpečnostních pravidlech na Apokalypse, připravované lasershow a nově také lightshow?
Vstup

Areál Bobycentra bude otevřen návštěvníkům 23.11. od 19. hodin, kdy se rozběhne hudební produkce DJs na hlavním i vedlejším podiu.

Výherci a akreditace

Pokud jsi výherce soutěže či akreditovaný, použij zadní vchod u fotbalového hřiště. Akreditace a výhry soutěží se budou vydávat proti občanskému průkazu, takže si ho nezapomeň.

Backstage
Pro akreditované, média, výherce soutěží a support máme informace o rozdělení VIP, fotopasů a free vstupů. VIP slouží do zadní části podia, avšak pouze do označené zóny. Fotopas slouží pro vstup do všech prostor Bobycentra, včetně zázemí DJs a je to jediný “doklad”, se kterým se může odcházet z akce ven a zpět. Free vstup slouží stejně jako zakoupený lístek. Viz mapka.
apokalypsa

Jak opustit Apokalypsu?
Nové bezpečnostní opatření: Jistou změnou oproti dřívějším Apokalypsám jistě bude, že v případě opuštění akce ztrácíte možnost se bezplatně vrátit zpět, a to i v případě, že jste majitel VIP vstupu (výjimkou tvoří pouze Fotopass) – bezpečnostní služba Vás pustí s VIP zpět na akci pouze v případě, že Vám ji sama správně „nainstaluje“.
A jaký je k tomu důvod? Je to jedno z dalších bezpečnostních opatření proti pochybným osobám, které se na Apokalypsu dostávají zdarma a jsme si jisti, že to jsou právě ti, kteří znepříjemňují druhým dobrý dojem z akce.

Jak dlouho bude v provozu hlavní pokladna?
Nové bezpečnostní opatření: Další organizační změny se budou týkat také hlavní pokladny Bobycentra, která bude tentokrát v provozu do druhého dne, tedy do 24.11.2007, 7:00 ráno.
Tímto dalším bezpečnostním opatřením chceme zamezit všem dalším “nežádaným” hostům, kteří Apokalypsu v brzkých ranních hodinách záměrně navštěvují zdarma.
Toto opatření platí také pro vchody pro předprodeje a akreditované.

Jak bude vypadat hlavní podium Apokalypsy?
Při sestavování a specifikování techniky na hlavní podium jsme se zarazili, jak neustále dáváme přednost pouze lasershow, na kterou si už každý „zvykl“ a navíc dnešní nové technologie světel dokážou udělat také velmi zajímavou show. Proto jsme si řekli: „Pojďme tuto Apokalypsu zkusit udělat zkrátka jinou, netradiční“

apokalypsa

Lightshow: světelná show s důrazem na pestrost a celkový výsledek jako doplnění světelného parku v Lasershow hall a to s touto technikou : moving wash heads 21. století – Vary Led 384 JB-lighting (8x), oslepující světelné toky Blinder (4x) – bleskové výboje , na podiu pro Tube-Tech a nad DJem „nesmrtelná klasika“ - efekt lights Clay-Paky ATLAS (8x)

Lasershow: plně výkonný plnobarevný laser LTS z Německa přiveze poprvé na Apokalypsu firma Rentalpro - jak se osvědčí nový stroj necháme na Vás 

Soundsystem Nexo: ten, kdo navštívil minulou Apokalypsu, má přibližnou představu – ten, kdo na minulé nebyl, se přesvědčí, jak hraje opět posílený Nexo soundsystem (Alpha + Subbass S2). Novinkou bude, že oproti minulému dílu bude na každé straně podia o další “stack” Nexa navíc.

Nahrávání setů: jistě jste byli několik dílů zvyklí, že záznam z vystoupení zahraničních umělců uslyšíte do pár týdnů po proběhnutí Apokalypsy. U tohoto dílu Vás předem informujeme, že z důvodu velkého počtu live vystoupení nemůžeme garantovat, že daný umělec bude po Apokalypse souhlasit s uveřejněním svého setu.

Videoprojekce & Vj: 4 plazmové obrazovky budou nainstalovány na čele dj
pultu, a to tak, aby i v první řadě mohl fanoušek důkladně pozorovat, co daný
Dj s mixpultem dělá. Samozřejmě počítejte s 20ti metrovým plátnem nad
hlavním pódiem, standartem se staly videostěny, kamerové přenosy, informační vložky o lineupu, času a aktuálním dění celé akce - vše v režii osvědčených a pohotových Cube-Vision.

DJ technika: zajímá Vás, jaká DJ technika bude na Apokalypse používána? Zde máte kompletní seznam, my snad jen dodáme, že tolik techniky na Apokalypse ještě nikdy nebylo.

6 x turntable Technics 1210
2 x mixpult Pioneer DJM-800
2 x mixpult Pioneer DJM-600
1 x mixpult Allen&Heath Xone:92
2 x midi controller Allen&Heath Xone:2D
2 x CD přehrávač Pioneer CDJ-1000
2 x CD přehrávač Pioneer CDJ-800
6 x dj monitor Nexo PS-15
4 x notebook Apple
2 x notebook Sony
+ další osobní studiový hardware umělců a výbava kapely Tube-Tech

Vstupenky na místě
Lístky budou k dispozici i na místě, můžete si je zakoupit na hlavní pokladně uvnitř Bobycentra, za cenu 479 korun.

Kontrola u vstupu

Rádi bychom Vás požádali, aby jste z ohleduplnosti vůči prostorám Bobycentra zanechali své žvýkačky raději doma. Jak už jsme se dříve zmiňovali, žvýkačková guma poškozuje podlahy Bobycentra. Majitelé pak mají velké problémy s jejich odstraňováním a žvýkačky pak mohou být bohužel důvodem k zamítnutí dalšího pronájmu na akce, jako je Apokalypsa. Je to tedy ve vašem vlastním zájmu :-). Dále Vás prosíme, aby jste předložili naší kontrole platný lístek - lidé u vstupu budou dbát velmi zřetelně na jeho pravost. Tím chceme upozornit na to, abyste nekupovali vstupenky od jiných zdrojů, než jsou námi určené. Také bychom Vás chtěli požádat o trpělivost při osobních prohlídkách – věřte, že je to pro bezpečí nás všech.

Šatny
Veškeré věci, které budete během průběhu celé akce nutně potřebovat, si vezměte dovnitř. V zájmu Vaší bezpečnosti chceme však požádat, abyste si vše ostatní odložili do šaten, kde se Vám věci neztratí a sami tak předejdete zbytečným nepříjemnostem, které hlavně ráno nejsou příjemné 

Securitas Boby
Pověřili jsme vyškolenou bezpečnostní službu, aby se celou dobu konání akce starala o Vaši bezpečnost a hladký průběh party. Jedná se o hlídací službu Bobycentra. V případě jakéhokoliv dotazu a požadavku je kontaktujte – jsou tam pro vás!

Obchůdky

Jako vždy Vám přinášíme několik obchůdků, kde si můžete zakoupit lightsticky, vějíře, dočasné tetování, piercing doplňky, dále fashion&party shop - AMOK a také kuřácké potřeby.

Oficialní after party

After party začíná po 7 hodině ráno v tradičních prostorách klubu Perpetuum na Roosveltově ulici za účasti těchto DJs: Bon Finix, Marcco IMP, Milhaus, Hydrophonic, Martinni, Matymur.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA LET´S GO TECHNO

Pátek 23. 11. 2007
Vstup: Online předprodej 369 Kč, na místě 479 Kč
Vystupují:
Chris Liebing, Tube-Tech, Brian Sanhaji, Boriqua Tribez, Boris S, Mayla, The Keeper & Steen, Michal Poliak, Jerry, Misa Salacova, Golpe,Roman Hyde, Adam N, Martin Gredner, No Money, Ringo, Ian Void
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kostra
19. 11. 2007 | 17:25:00
+0 | -0
nakej perník
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika