Londýnští čtenáři, je tu party Rapublica

Londýnští čtenáři, je tu party Rapublica

20. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Republica je nová česká noc, která bude svojí premiéru 15.12.2007 v jiholondýnském klubu Factory. Jedná se o první vlašťovkou Republic Artists, která hodlá podle slov svého zakladatele Tomáše Suchého (DJ Tomasuchy) okořenit londýnský klubový život fajnovým českým importem.
Na křest nové noci přijal pozvání Chris Sadler a letos opět Ibizou prověřený saxofonista Ivan Myslikovjan. Kromě nich vystoupí na akci ještě dalších 10 českých djs. Sleazy-G, chlapík pocházející původně z jižní Afriky, zakladatel úspěšné promo agentury Dirty Dubbin a člověk který před pár týdny odehrál své premiérové sety v ČR v klubu Mecca a plzeňském PH+. V posledních dvou letech jste ho mohli slyšet po boku takových hvězd jako Paul Van Dyk, Axwell. Pravidelně ho pak můžete slýchat v klubech jako Space, Amnesia, Privilege (Ibiza), nebo Ministry Of Sound, Turnmills, The Cross (London). Je rezidentním djem klubu Pacha (London) a Space (Ibiza).

A+E Project AKA Alex Blanco se narodil v Liverpoolu. Ve 13 letech se přestěhoval do New Yorku, kde s postupem času začal objevovat tamní taneční scénu. S hraním začal v 16 letech a před 10 lety se vrátil zpět do UK. Usadil se Londýně a začal produkovat pod různými pseudonymy společně s djs jako Pete Tong, Oliver Lang, Seb Fontaine, Stretch Sylvester, Simon Eve, Zak Radak, Jon Carter, Jamie McHugh a Ian Hadassi. Tento rok byl pro něj opravdu plodný, kdy vydal celkem 6 singlu a dvě kompilace.

Tomáš Suchý alias DJ Tomasuchy. Přes noc DJem, tak by se dal stručně charakterizovat jeho raketový nástup na londýnskou taneční scénu. Kromě pravidelného vystupování v nejznámějších londýnských klubech jako The Cross, Ministry Of Sound, Pacha, Turnmills, The Egg, stoji určitě za zmínku některé důležité akce tohoto roku. Hraní na závěrečné party sezony Cream@Amnesia (Ibiza) s Paul Van Dykem, Axwellem, Sebastianem Ingrosso a Ferry Corstenem. Pre party v baru Kenya (Ibiza) s Armin Van Buurenem. Dale závěrečná party Space24 v The Cross s Markem Maitlandem.

Na závěr jistě stoji za zmínku angažování Michala Kobieli (Ostrava/Fabric), který dorazí z Manchesteru a stálice brightonské taneční scény Tomáše Vagabonda, který mimo jiné několik let moderoval pořad Kissmanie na radiu Kiss Morava a momentálně pracuje pro radio DFR.FM.

Takže jestli si chcete trosku odpočinout od vánočního stresu a kýčovitých vánočních melodii, které jsou mnohdy ještě horší než samotné shánění dárků na poslední chvíli, určitě přijďte zapařit na party REPUBLIC a to 15. prosince do klubu FACTORY na Vauxhall, London.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika