Jonty Skrufff na warm-upu Cybertronic

Jonty Skrufff na warm-upu Cybertronic

21. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatelé klubové noci Bubbles, na kterou si v posledních dílech našlo cestu vždy přes 1500 návštěvníků, uvádějí noc s názvem Warm up Cybertronic.
Bublinkové stroje, sněhová děla, lasery, dekorace, kadeřníci, videoprojekce, skvělé ceny na barech, mega kalba, skvělá atmosféra, prostě vše na co jste zvyklí z noci Bubbles, s tím můžete počítat i 15.12.2007.

Největší hudební lahůdkou bude zcela jistě vystoupení světově protřelého rocking electro disco-techového dje Jonty Skrufffa. Díky svému pojetí electra získává stále větší popularitu jak po celém světě, tak samozřejmě i u nás. Každá jeho návštěva znamenala maximální spokojenost všech clubberů a nejeden klub již položil svým setem doslova ,,na lopatky,, Jeho styl, zjev, charisma, muzika, to je skvělá kombinace, která prostě patří na perfektní, pořádně rozjetou party. Jonty již díky hraní procestoval téměř celý svět, například: Hong Komg, Thajsko, Čína, JAR, Brasílie, Japonsko, Kuvajt, Holandsko, Španělsko, Francie atd. atd. Nyní si ho můžete přijít vychutnat a užít v předvánočním shonu do olomoucké Envelopy.

Další pozvánkou je vystoupení čechošvýcarské djane Laydee Jane, která také poprvé zavítá do moravské metropole a naservíruje Vám to nejlepší z jejího trance kufříku. O Laydee Jane již bylo popsáno mnoho stránek, sepsáno mnoho rozhovorů, takže dále ji představovat nemá smysl. Lucka si u nás již získala velké řady fanoušků, a tak nezbývá nic jiného, než se těšit na její spontánní a energický setík doplnění o vizuální zážitek, díky kterému bude videoprojekce zřejmě úplně nepodstatná :)

Na stagi ,, Kick da Night battle,, Vám budou servírovat svoji porci taneční muziky djové vždy ve dvojicích, takže se můžeme těšit na hooodně zajímavou stage, na které se může semlít mnoho zajímavých setíků. Headlinery jsou dvojice: pražský BON FINIX s olomouckým residentem akcí Bubbles - Wolschou, a brněnská neutavitelná dvojice, která dostane jakékoliv publikum do tanečních orgií – Louis Elio + Tommy Riu (dříve známá jako Louis + Guga). Zajímavé bude zcela jistě i společné vystoupení dje Hydrophonica a Michaela Scubermana, kteří z Vás ráno vyždímou veškerou zbylou energii.

Velkou specialitou na této stagei bude vystoupení legendární rozpolcené dvojice zahalené v tajemném hávu, která již od roku 1985 brázdí ze svým aparátem a glycerinovou mlhou české i zahraniční kluby, představte se - Mr. Hatori + Mr. Hanso.

Na drumandbassové stagei zahraje jako headliner skvělý, nekompromisní ostravský dj: Inspiral X62, který všechny Vaše končetiny nakopne řádně do vzduchu. Jeho sparingpartnery budou djové ze stáje YTP.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WARM-UP CYBERTRONIC

Sobota 15. 12. 2007
Vstup: 100 Kč, od 22:00 - 120 Kč
Vystupují:
Jonty Skrufff (UK), Laydee Jane, Michael Scuberman, Hydrophonic, TyPhone, Rawent vs. Proovan, Inspiral X62, Gotia vs aHz, Disharmonic, Crackenn, bon finix + wolscha, louis elio + tommy riu, Mr. Hatori + Mr. Hanso
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Warm-up Cybertronic - 15.12. Envelopa, Olomouc
1) 1x vstupenka na Cybertronic + 1x VIP Bubbles, 2) 1x VIP Bubbles, 3) 2x volná vstupenka, 4) 1x volná vstupenka, 5) 1x volná vstupenka
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika