Oficiální vyjádření Apokalypsy

Oficiální vyjádření Apokalypsy

25. 11. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (5)
(Promotion) Přinášíme Vám hodnocení uplynulé, 27. Apokalypsy Let’s Go Techno a zároveň některé změny, na které bychom se rádi s nadcházejícím dílem zaměřili.
Při samotných přípravách Apokalypsy probíhalo vše naprosto hladce. Všichni DJs přiletěli včas, bez jakéhokoliv zdržení a komplikací, naši runneři také neměli sebemenší problém, stejně profesionálně se zachovali při odvozu Chrise Liebinga, Briana Sanhajiho a jejich tour managera Tima do Grazu na party Nukleon.

Při závěrečném sčítání lístků v předprodejích jsme zjistili, že tato Apokalypsa má „našlápnuto“ na rekord návštěvnosti, z čehož jsme samozřejmě měli i jisté obavy, avšak spoléhali jsme na to, že na samotném místě již takový zájem o lístky nebude. Tímto se chceme velice omluvit všem, kteří nedostali možnost zakoupit si lístek na místě, museli jsme pokladnu zavřít, respektive přerušovat její provoz a regulovat tím návštěvnost.

Co nás zamrzelo byla lasershow, která zkrátka Ministry laseru ze Slovenska nemůže konkurovat. Sami jsme se tak mohli přesvědčit, že jsme dříve nastolili velmi vysoký standard Lasershow.

Naopak bychom chtěli vyzdvihnout sound systém NEXO, který byl tentokrát v Bobycentru zavěšený. Na Apokalypse byla tato instalace o takovém výkonu poprvé a velmi rádi bychom chtěli touto cestou pokračovat i dále. Samotné vystoupení umělců asi není třeba dlouze rozepisovat a komentovat (každému se líbí něco jiného – a line up byl také s tímto záměrem sestaven) , ale jako celek se nám Apokalypsa hudebně velmi líbila – možná jen připomeneme opravdu vynikající set dua Steen & The Keeper.

Na proběhnuté Apokalypse Let‘s Go Techno jste se poprvé mohli setkat s určitými novými bezpečnostními pravidly, které, myslíme si, obstáli na výbornou. Celkově jsme nezaznamenali žádnou krádež či přepadení – a pokud se i tak něco nepříjemného stalo, budeme rádi, abyste se nám ozvali na info@voop.cz.

Do dalšího dílu Apokalypsy, který se bude konat 22. 2. 2008, bychom se rádi zaměřili na možnosti některých změn:
- Omezený prodej vstupenek
- Dekorace scény
- Jiné, variabilnější plátno pro videoprojekci
- Lasershow od Ministry SK
- Úklid během noci a více odpadkových košů
- Omezení výlepu tiskovin a samplingu letáků
- Žetonový systém na barech
- Zvýšení kapacity šaten

A co nás tedy čeká příště?
Na 22.2.2008 jsme Vám zveřejnili dvě jména, a to Holanďana, který byl Carlem Coxem označen za jednu z největších nadějí techno music - Jorise Voorna a osvědčený hardtechno team, brazilský manželský par Pet Duo – nutno podotknout, že ani jedno zveřejněné jméno není headlinerem další Apokalypsy (celkem bude 8 zahraničních umělců).
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA LET´S GO TECHNO

Pátek 23. 11. 2007
Vstup: Online předprodej 369 Kč, na místě 479 Kč
Vystupují:
Chris Liebing, Tube-Tech, Brian Sanhaji, Boriqua Tribez, Boris S, Mayla, The Keeper & Steen, Michal Poliak, Jerry, Misa Salacova, Golpe,Roman Hyde, Adam N, Martin Gredner, No Money, Ringo, Ian Void
Další informace
5 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
čoky
27. 11. 2007 | 15:02:10
+0 | -0

for koky

to není remcání píčovin milý koky nýbrž faktu, že někdo zcela záměrně překročil kapacitu objektu, protože oni vědí kapacitu, vědí přesně předprodej, vědí guest list a tím pádem vědí kolik můžou prodat lístků na místě...když už jim nejde o pohodlí lidí, tak bezpečnost by je měla zajímat!!!
soulbass
27. 11. 2007 | 01:44:29
+0 | -0
oficiální rekord návštěvy Boby centra je z jedné Citadely 2001-5950,to bylo ještě navíc otevřeno Café de Paris,které se nyní nepronajímá a stejně bych řekl,že hojnější návštěvnost byla na té před rokem a Marcem Baileym a to bylo něco k 5tis,,nyní bych to viděl na nějakých 4500,prostě pohoda na rozdil co se dělo další den v pražské T-mobile při Tiestovi
koky
26. 11. 2007 | 18:19:53
+0 | -0
neremcejte píčoviny pořád, už se omluvil kvůli kapa-ci.tě tak co chtepe pičusové

26. 11. 2007 | 12:50:23
+0 | -0

počet lidí

Apokalypsa byla super,až na ten počet lidí na hlavní stagei..Zajímalo by mě kolik je oficiální počet prodaných vstupenek a kolik je kapacita Boby centra?,Je schopný mi na to někdo odpovědět??Díky
matematik
26. 11. 2007 | 12:27:39
+0 | -0

jednoduché počty

takže oni tam dělají A po 27 a nevědí kapacitu jo?!...to je trapný a ubohý a vůči lidem dost nekorektní, ale to je jedno dyt děcka přijdou příště zase že a nám se ty peníze za 700 lidí nad kapacitu fakt hodí...

SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika