Le Pneumatiq mají videoklip

Le Pneumatiq mají videoklip

09. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Singl Life pražské kapely Le Pneumatiq z debutové desky Beat Safari, která vyšla letos začátkem listopadu, se dočkal svého videoklipu. Klip vyšel u stejného vydavatelství jako celá deska, a to u B.M.S., Bohemian Music Service, s.r.o.
. Jedná se o kriminální příběh, který brilantně odehráli panáčci ze stavebnice Lego. Děj se odehrává v prostředí hudebního klubu, kam se ale tajnými dveřmi ze záchodků neznámého baru dostanou jen „prověření“ návštěvníci. Policie dumá nad tím, co že se to vlastně za „dveřmi“ děje a snaží se klub dobýt.



Videoklip točila společnost IMAGIX, který je společným projektem čtyř absolventů škol nových médií, reklamy a designu, zaměřující se převážně na produkci filmů, reklam a videoklipů. Režisér klipu Martin Klimpar k němu říká : „Legoklip je vlastně druhá verze - Původně měl být totiž klip točen jako hraný, kde by lidi jezdili nacpaný ve velkých pneumatikách od traktoru. No a jako dobrák jsem si řekl, že to nejdřív otestuju sám. Po pár zkouškách, kdy jsme přidávali a přidávali na rychlosti jsem si ale při generálce v pneumatice zlomil klíční kost. Legoklip přišel následně jako varianta na organizační schůzce s Howskou, kde jsme mu řekli, že video s pneumatikama nepůjde, protože jedna z podmínek byla, že to bude bezpečné. Howska nám pak řekl, že klip musí být "Barevný, ulítlý A nemainstreamovaný" a nechal to už na nás. S Lukášem Hytychem jsme teda sedli na nový koncept a vymysleli klip s legem, za což mu patří můj velký dík !“

Klip poprvé uvedl Pavel Anděl ve své Noci s Andělem a nyní již několik týdnů úspěšně prochází hlasovacím sítem v Pětce v Pomeranči Martina Zellera na ČT, kam se probojoval z novinek ihned na první příčku. Dále ho měli možnost shlédnout i diváci hudební televize Óčko TV a to v pořadech Frisbee, Dancing nebo cz&sk. Již se chystá i nasazení do Loap hitparády a po novém roce snad i do hitparády Eso.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika