Představujeme lednovou E-Motion

Představujeme lednovou E-Motion

11. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
18.1.2008 se chystá další díl akce, která již natrvalo přesídlila do klubu Fléda a jejíž prestiž nezadržitelně stoupá. Po skvělém Adamu Whitovi přivítáme na dalším pokračování člověka, jež je znám snad každému trance posluchači na celém světě.
Snad každému kdo má alespoň základní přehled v trance music nemohl uniknout projekt Dogzilla. Hity jako Without You, Frozen a nebo přímo vlastní produkce, mezi kterou patří hity jako F16 a nebo aktuální počin Buldozer, to vše má na svědomí anglický DJ a skvělý producent, hlavní mozek projektu již zmiňovaného projektu Dogzilla, člověk který byl v roce 2004 časopisem Mixmag oceněn titulem "one DJ to watch in this year". Dámy a pánové na lednové E-Motion se představí jako headliner Simon Patterson.

emotion

Dále přivítáme v Brně ještě jednoho zahraničního hosta. Bude jím také DJ z Anglie, zástupce lehčího a uvolněnějšího upliftingu, nastupující producentská hvězda z Leedsu Will Holland. Každému již teď musí být jasné, kde se bude odehrávat v lednu jedna ze zásadních akcí jarní klubové tranceové scény. Ano bude to v Brně na E-Motion. Více informací přineseme již brzy, ale již teď si v kalendáři poznačte datum 18. ledna.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

E-MOTION

Pátek 18. 1. 2008
Vstup: Předprodej 160 Kč, na místě 190 Kč
Vystupují:
DJs: Simon Patterson (Dogzilla, UK), Will Holland (Enhanced, UK) , Stepan Bruck, TyPhone, Deepress, Alexx van den Berg, 2nd stage: Louis Elio vs. Shala, Michal Pesina, MilanK, Phil Albedo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika