Trance na Christmas party

Trance na Christmas party

15. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
(Promotion) Zpráva o změně druhé stage z drum and bass stylu na trance-progressive sice některé zklamala, ale o to větší radost mají všichni příznivci v současnosti nejoblíbenějšího tanečního stylu u nás, o jehož oblibě určitě svědčí i velká úspěšnost halových akcí.
Navíc máte možnost zažít jeden příjemný návrat, neboť po dlouhých pěti letech zahraje v pardubickém L-klubu jeden z nejaktivnějších domácích djů a producentů Michael Burian. Ten na L-klub vzpomíná takto: „ V L-klubu jsem za zažil několik úžasných akcí a vzpomínám na něj jen v dobrém..“ Michael se stále představuje na významných akcích u nás i v zahraničí, nedávno vydal první vlastní DVD a stále aktivně pracuje ve studiu na vlastní produkci.

druha stage

Druhou zajímavou osobou na Fajn Radio atmospheric flooru bude DJ Michael C, který je nejen úspěšným djem a moderátorem, ale také výtečným bavičem celého publika, což prokázal na mnoha velkých halových trance akcích.. Zajímal nás také jeho názor na L-klub a naše zjištění bylo překvapivé.. Na otázku, kdy jsi naposledy hrál v L-klubu a na jaké akci? Michael odpovídá: „Možná to někoho trochu překvapí, ale já budu hrát v Lku úplně poprvé. Což znamená, že se tam samozřejmě hrozně moc těším, už kvůli tomu, že X-Maska je vždycky totálně rozjetá party a taky, že jsem z Pardubic. Myslím, že letos to bude opravdu kalba (inu asi jakokaždým rokem)!“

A jaký má tedy k L-klubu vztah? „Lko je prostě legendární. Vztah k Lku mám naprosto jedinečný, proto jsem taky hrozně rád, že si tam konečně zahraju, tímto děkuju za pozvání:). Kdo pamatuje časy, kdy do L klubu jezdili Paul van Dyk, Scan-X nebo Josh Wink, musí mít k tomuto posvátnému místu stejně blízko jako já.“ Je tedy jasné, že si Michael C i vy jeho vystoupení pořádně vychutnáte. Celý proram druhé stage doplní mladá krev v podobě sympatické djky K.Sandry a hladký začátek a konec produkce obstarají L-klub matadoři J.C.Denton a Maria.N.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTMAS PARTY

Úterý 25. 12. 2007
Vstup: Předprodej 330 Kčč
Vystupují:
Technasia Dj set, Mark Antonio, Takaaki Stoh, Toky, Ladida, Chris Adler, Džejár, Michael Burian, Michael C, J.C. Denton, K.Sandra, Maria.N
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

04. 01. 2008 | 12:22:06
+0 | -0

nejnejnejakcicka

neni jedina CHRISTMAS PARTY kterou bych si nechala utyct..
dominik
22. 12. 2007 | 10:32:52
+0 | -0
pořadnaakce
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika