4x4 s headlinery Techno Masters

4x4 s headlinery Techno Masters

17. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Dj Agent se zeptal čtyřmi stejnými otázkami všech headlinerů jeho druhého pokračování akce Techno Masters. Můžete si tak počíst v celkem šestnácti odpovědí od Showtek, Space Djz, Svena Wittekinda a Ortin Cama.
Showtek

Česká republika je země, kde je taneční scéna velice populární. Vystupoval jsi už v Česku, nebo to bude Tvá premiéra? Jaký máš na české publikum názor a co od něho očekáváš?

Ne, ještě jsme v Čechách nehráli, takže „ano“, bude to naše první vystoupení v ČR. Nevíme co můžeme očekávat, ale to vlastně nevíme nikdy, když jedeme někam poprvé, takže je to vždy překvapení i pro nás. I to je ale část naší práce a patří to k ní… my ale víme jak se dělá pořádná párty a dobrá zábava, takže žádný strach!

Vaše vystoupení jsou vždy energická a je vidět, že lidé se vaší hudbou vždy baví. Jaké to je mít bavení lidí jako práci?
Je to báječné a zároveň je to tvrdá práce. Spousta cestování po celém světě, probdělé noci a málo spánku, neustálé přemísťování mezi letišti a hotely. Stojí to ale za to, když pak vidíme ten dav před námi. Většina lidí tráví většinu času v práci, aby si vydělali na své živobytí. My nehrajeme každý víkend na stejném místě a cestujeme po světě. Lidé nás vítají opravdu velmi bouřlivě a to je paráda!

Je známo, že pokud chceš být jako DJ úspěšný, musíš věnovat spoustu energie skládaní vlastní hudby. Najdete si čas také na nějaké jiné koníčky a chystáte se třeba při návštěvě Prahy na její prohlídku?
Ha-ha. Máme strašně málo času. Pracujeme neustále, ale stojí to za to. Během týdne produkujeme naší vlastní hudbu a o víkendech zase hrajeme naše nové skladby a bavíme lidi. Lidé někdy nerozumějí tomu, že občas okamžitě po hraní odcházíme domů. Ale po více jak 60 hodinách práce týdně potřebujeme alespoň jeden den na odpočinek. Takže to je většinou ten důvod, proč lítáme prvním letadlem zpět domů. Neděle je jediným dnem v týdnu kdy relaxujeme a můžeme spolu mluvit o uplynulém víkendu. Kromě toho máme oba dva doma spoustu kamarádů, kteří jsou rádi, že si na ně občas uděláme čas. Ale i tak si čas od času najdeme chvilku na krátkou prohlídku města, kde právě hrajeme… takže uvidíme.

Techno Masters je jedna z nejúspěšnějších tanečních akcí v ČR. Co bys řekl těm, kteří se ještě nerozhodli přijít?
Opravdu se těšíme na hraní na této akci. Jsme první z naší scény, kdo přijede k vám vystoupit. Nemáme ponětí jaké to bude a co můžeme čekat. Styl hudby, který hrajeme, se dá skvěle kombinovat na párty s jinými styly tvrdší taneční hudby. Vystupujeme často na párties, kde je line-up postaven podobně jako ten na Techno Masters a zatím to vždy fungovalo. Takže doufáme, že teď to taky sedne. Uvidíme se tam!


Ortim Can

Česká republika je země, kde je taneční scéna velice populární. Vystupoval jsi již v Česku nebo to bude Tvá premiéra? Jaký máš na České publikum názor a co od něho očekáváš?
Bude to mé úplně první vystoupení u vás v Česku, ale znám velice dobře několik DJů , kteří u vás již hráli a všichni do jednoho se o českém publiku vyjadřují s nadšením. Češi mají rádi tvrdší techno, což je přesně to co hraji, takže jsem přesvědčen, že to bude velký!

Tvá vystoupení jsou vždy energická a je vidět, že lidé se Tvoji hudbou vždy baví. Jaké to je mít bavení lidí jako práci?
Jsem velmi šťastný, že dělám tuto práci, ale vlastně to pro mě ani práce není, je to můj koníček, který mě navíc dokáže uživit a to je super. Ale nejlepší věc na tom všem je vidět ty rozesmáté tváře po mém hraní. Myslím, že svým hraním lidem zpříjemňuji večery a často i celý víkend.

Je známo, že pokud chceš být jako DJ úspěšný, musíš věnovat spoustu energie skládaní vlastní hudby. Najdeš si čas také na nějaké jiné koníčky a chystáš se třeba při návštěvě Prahy na její prohlídku?
Vlastně mám několik koníčků, z nichž skateboard a sbírání desek jsou ty, kterým věnuji nejvíce času. Až budu v Praze, pravděpodobně navštívím několik record shopů, abych si pořídil nějaké techno a hiphopové desky do své sbírky. Obzvláště se těším, že objevím nějaké české desky, které bych v Belgii nepořídil.

Techno Masters je jedna z nejúspěšnějších tanečních akcí v ČR. Co bys řekl těm, kteří se ještě nerozhodli přijít?
Be there or be square! To je hláška, kterou používáme u nás v Belgii a znamená něco jako: „Každý, kdo něco znamená, tam musí být!“. Nechci, aby to znělo namyšleně, zkrátka u nás když je někdo „square“, je to moula, mamlas, je zatáhlej a domácí lenoch. Prostě přijďte a bavte se!


Sven Wittekind

Česká republika je země kde je taneční scéna velice populární. Vystupoval jsi již v Česku nebo to bude tvá premiéra? Jaký máš na České publikum názor a co od něho očekáváš?
Už jsem v Česku hrál několikrát. Dvakrát na Apokalypse, letos v létě na festivalu Summer of Love a ještě v pár klubech. Všechna tato má vystoupení měla jedno společné. České publikum má neskutečnou energii a miluje elektronickou hudbu. Mám v Česku spoustu fanoušků, tak čekám, že většina z nich na Techno Masters přijede. Těším se ale také na nové tváře, jde přece o “Techno Masters” party!

Tvá vystoupení jsou vždy energická a je vidět, že lidé se tvojí hudbou vždy baví. Jaké to je mít bavení lidí jako práci?
DJing pro mě představuje především užívání si hudby společně s publikem. Nejsem ten typ DJe, který jen pouští desky a cítí se u toho dobře. Když spustím svou show, všechno se změní. Ponořím se do hudby a přestávám vnímat to ostatní kolem. Hraní a bavení lidí pro mě není jen práce. Dělám to, protože to mám rád. Je to část mě samotného.

Je známo, že pokud chceš být jako DJ úspěšný, musíš věnovat spoustu energie skládaní vlastní hudby. Najdeš si čas na nějaké jiné koníčky? Chystáš se při návštěvě Prahy na její prohlídku?
Nemyslím, že se mi podaří něco vidět. Byl jsem v Praze již pětkrát a nikdy jsem skoro nic neviděl. Tentokrát to bude stejné, protože přiletím pozdě večer a odlétám hned brzy ráno další den. To vše kvůli dalšímu vystoupení. V osobním životě mám trochu času i sám na sebe, ne moc, ale stačí to. A hudba je můj největší koníček.

Techno Masters 28.12. je jedna z nejůspešnějších tanečních akcí v ČR. Co bys řekl sám za sebe všem těm, kteří se ještě nerozhodli přijít?
Myslím, že takoví lidé neexistují :o)


Ben Long (Space Djz)

Česká republika je země, kde je taneční scéna velice populární. Jaký máš na České publikum názor a co od něho očekáváš?
Hráli jsme v České republice nesčetněkrát a Česko je jedna z našich nejoblíbenějších destinací. První hraní u vás, to bylo někdy před osmi lety a doufáme, že minimálně dalších osm let k vám budeme jezdit. Lidé u vás jsou milí a vítají nás vždy nadšeně. Pokaždé dokáží vytvořit výbornou atmosféru a užít si naši hudbu.


Tvá vystoupení jsou vždy energická a je vidět, že lidé se vždy baví. Jaké to je mít bavení lidí jako práci?
Vždy se bavíme hraním. Nejsme ten typ Djů, kteří stojí na pódiu a vypadají, jako že by nejraději koukali doma na televizi s nohama na stole. Když lidé vidí jak se při svém hraní bavíme a užíváme si to, baví se s námi. Když vystupujeme, tak přesně víme co chceme. A to je jediné – dobře zahrát a hlavně pobavit publikum.

Je známo, že pokud chceš být jako DJ úspěšný, musíš věnovat spoustu energie skládaní vlastní hudby. Najdeš si čas také na nějaké jiné koníčky? Chystáš se třeba při návštěvě Prahy na její prohlídku?
Byli jsme v Praze mnohokrát a několikrát jsme zde trávili i naše prázdniny. Chytali jsme také ryby s kamarády na Orlické přehradě, to byla skvělá zábava. Jinak čas na koníčky si oba najdeme. Já hraju golf, tenis a pokr. Jamie si nejvíc odpočine při závodění v autech. Vlastní dva Peugeoty 205, na kterých stále pracuje, aby byly co nejlépe připraveny na závody. Takže ve zkratce… pracujeme tvrdě, hrajeme tvrdě, ale umíme si užívat život.

Techno Masters je jedna z nejúspěšnějších tanečních akcí v ČR. Co bys řekl těm, kteří se ještě nerozhodli přijít?
Koukej donést svůj zadek na tuhle párty, protože když jsou za gramcema Space Djz, bude to hotovej bombový útok na tvé smysly.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TECHNO MASTERS

Pátek 28. 12. 2007
Vstup: Předprodej 329 Kč, na místě 399 Kč
Vystupují:
Showtek, Space Djz, Sven Wittekind, Ortin Cam Agent, Jamal Djs, Dan Cooley, TinTin, Crossryders, Real One, Thomas Coastline
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
lahire
20. 12. 2007 | 12:09:33
+0 | -0
haha najs
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika