Vánoční nadílka od In Music

Vánoční nadílka od In Music

17. 12. 2007  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
19. ledna pro vás pořadatelská skupina In Music chystá v pražské Mecce novou klubovou párty s názvem Musica, na které jako headliner vystoupí německý DJ, producent a remixer Wippenberg, ze stáje High Contrast Recordings.
Vzhledem k tomu, že se nezadržitelně blíží Štědrý den, tak pro vás agentura In Music společně s předprodejní sítí Ticketstream připravily vánoční překvapení v podobě levnějších vstupenek, nebo dokonce možnosti navštívit párty Musica v pražské Mecce zcela zdarma.

A jak se lze na tuto párty dostat levněji, nebo dokonce zadarmo? Není na tom nic těžkého. Stačí, když se se svými přáteli a kamarády, se kterými se na tuhle akci chystáte, včas rozumně dohodnete a utvoříte skupinky se čtyřmi členy. Pak si pro tuto skupinku čtyř lidí zakoupíte 4 vstupenky na párty Musica, avšak účtovány vám budou pouze 3 kusy. To znamená, že čtvrtou vstupenku dostanete úplně zadarmo. Tahle specialní nabídka je k dostání ve všech kamenných předprodejních místech sítě Ticketstream a platí od dnešního dne až do 24.12.2007 Pozor na e-tickets se tato nabídka nevztahuje.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN MUSIC PRESENTS MUSICA

Sobota 19. 1. 2008
Vstup: 250/300/390 Kč, VIP 600 Kč
Vystupují:
Wippenberg, Bon Finix, P@co, Ludweek, Yannick, Zelden, Paul Andrews
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika