Boom Bang Baby odchází z Rock Café

Boom Bang Baby odchází z Rock Café

20. 12. 2007  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
Naposledy jsme mohli být svědky party Boom Bang Baby! djů Tvykse a The Voracious v klubu Rock Café s tolikrát chváleným i zatracovaným zvukem. Od nového roku se bude konat v pro tuto party novém prostoru. Kde to bude a především jaký byl čtvrtý díl této originální akce viz krátký report.
Od září 2007 má Praha novou party, neotřelou a originální, která tu ještě neměla obdoby. Pro některé z nás se už tato akce stala pravidlem a rádi ji věnujeme jeden víkendový den v měsíci. Tentokrát tomu nebylo jinak! Těžko porovnat na které akci jsme mohli slyšet zajímavějšího či slavnějšího hosta. Jisté je, že na tento díl hlavní hvězda večera přilákala fanoušky nejen elektronického hudebního žánru.

Na mysli nemám nikoho menšího, než kým je Igorr Cavalera, bývalý bubeník brazilské kapely Sepultura. Tentokrát ovšem v doprovodu své manželky Laimy, se kterou tvoří hudební duo Mixhell. Poprvé jsem byla na této party svědkem plného parketu a to právě při několikahodinovém vystoupení této dvojice. Manželská souhra mezi nimi byla více než patrná, oba si tuhle romantiku za mixážním pultem okatě užívali. Publikum bylo silně rozvášněné, což už jsme na BBB! zažili mnohokrát, tady ovšem ona rozvášněnost trvala velice dlouho, neboť jsme dostali dárek v podobě opravdu dlouhého „setu“.

mixhell

Iggor své posluchače a fanoušky nějakou dobu pořádně napínal, moc dobře věděl, že všichni čekáme až zasedne za bicí. Kdo si počká, ten se dočká a opravdu to stálo za to. Proložit elektronickou hudbu bicími je opravdu úlet v kladném slova smyslu, který dodal této hudební produkci šťávu, dokonce litry šťávy :o)

Po vystoupení této dvojky se ovšem většina posluchačů vypařila jak pára nad hrncem, ne ovšem do okolních místností vhodných k posedávání, ale nejspíš směrem ke svým domovům a tak troše tanečníků na parketu, kteří vydrželi na Tvyksův set dělala společnost bohužel především zima.

Nerada bych opomněla ještě set The Voracious v době, kdy noc byla ještě mladá, nejen pro mě opravdu velice vydařený s výtečným výběrem desek a taktéž vystoupení francouzských Carabine, které ve mně zanechalo spíše rozpačité pocity, neboť nevím zda jejich zpěv možno nazývat opravdu zpěvem, nebo spíše řevem. Ti se opravdu do mého vkusu příliš nestrefili, svým ulítlým outfitem a originalitou ovšem na party Boom Bang Baby zapadli.

Na příštím díle BBB! se můžeme těšit na Francouze, který si říká Yuksek vydává na labelu Relish, jehož vlastníkem je HEADMAN. Remixoval pro Chromeo, Shitdisco, Adama Keshera, Naive New Beaters, Zombie Nation, Teenager Bad Girl a mnoho dalších. Vystupuje taktéž jako dj, na Boom Bang Baby! máte ovšem jedinečnou příležitost slyšet ho live!

Poslední a důležitá informace, od roku 2008 se Boom Bang Baby! stěhuje na pražské Vinohrady do klubu Bordo a výše vstupného se i přes každoroční inflaci snižuje!

www.bordo.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOM BANG BABY!

Sobota 15. 12. 2007
Vstup: 250 ticketstream plus poplatky, 255 rockcafe, 290 na miste
Vystupují:
Mixhell (Kitsune, Brazil), Carabine (Bordeaux, France), Tvyks, The Voracious
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Michala
26. 12. 2007 | 11:10:18
+0 | -0
Mixhell - naprosto luxusní!!!!!
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika