Minimal vs Techno v Retru

Minimal vs Techno v Retru

28. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
(Promotion) Na pátek 1.2. chystá Retro další party a to noc Minimal Vs. Techno s podtitulem O2 Dance Music Awards Warm Up. Jako headliner noci vystoupí německý dj Sven Hanke, dále ho doplní česká špička Kaisersoze, Daho & Ginger a po skvělých reakcích na Opening Party i The Kaos Boys.
Akce se oficiálně propojí s druhým Warm Upem v Abatonu a vytvoří tak k ní třetí stage. Podmínky vstupu budou také stejné, do půlnoci pro hlasující do ankety O2 DMA zcela zdarma a poté pouhých 100 Kč. A jak že získat tedy vstup zdarma? Stačí provést hlasování na www.danceawards.cz a u vstupu ukázat potvrzující smsku.

Německý DJ Sven Hanke, je člověk, pro něhož je techno životní cestou a posláním již 13 let. Jak sám říká, atmosféru vycítí sám a tomu přizpůsobí svůj styl hraní, ať již od minimal přes groovy, industrial a někdy až hardtechno . V jeho kufru nalezneme vinyly a tracky mimo jiné z Birminghamu, Chicaga, Brightonu a Detroitu. V našich končinách svůj djský um již ukázal například na Citadele, v Perpetuu, Fabricu, nebo na Slovensku, v klubech Elam, Guru, Metroklub. V Německu se účastnil více než 20 různých festivalů, mj. známého festivalu Summer Spirit. Pravidelné hostování v Německých klubech je samozřejmostí. Věnuje se také publicistice pro německý magazín Vibe.

Jedním z předních českých Djs, držících se dlouhou dobu na pomyslné techno špici, jehož hudební umění můžete v Retru taktéž obdivovat, je bezesporu DJ Kaisersoze. Většině z vás je známý z brněnských halovek Orion Hall. Díky jeho aktivitám se v Česku poprvé objevili jména jako Sven Väth, Hardfloor, Sutekh nebo Magda,

Další, neméně úspěšnou dvojicí, která se v pátek za djdeckem objeví, je už legendární Daho & Ginger. Jejich styl se vyznačuje především specifickým zvukem industriálního pojetí techna. Excelentně stále častěji kombinují moderní prvky taneční hudby s klasickou EBM a vše ještě zvládají prošpikovat hrubou elektronikou, jak v agresivní, nebo naopak v té nejněžnější formě. Vynikající renomé si rovněž získali precizní, promyšlenou technikou mixu a výjimečnou souhrou při vystoupeních na čtyři gramofony a dva mixy.

Pod pseudonymem The Kaos Boys se ukrývá temná duše dvojice bavičů Lucky Lucase a Uwy, jenž si pro všechny tancechtivé připraví pořádnou porci pravého minimalu. Tato sehraná dvojka, vytvářející večírky s nezapomenutelnou atmosférou, se stále účastní nejen spousty akcí a halovek po celé České republice, ale nemalé úspěchy slaví i za hranicemi ČR. Vzpomeňme například na vystoupení v Amsterdamském klubu Panama, Effenaar v Eindhovenu, d’Arte festival ve Španělsku, Ruhr in Love v Německu nebo nezapomenutelné El Divino na Ibize.

Tato „dobrá parta za pultem“, lidové ceny na barech, „nulové“ vstupné, okouzlující tanečnice, oslňující světla a špičkový zvuk jsou bezpochyby tou nejlepší pozvánkou na tuto v Praze netradiční noc.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINIMAL VS TECHNO

Pátek 1. 2. 2008
Vstup: Do pulnoci zdarma, poté 100 Kč
Vystupují:
Sven Hanke aka Czernobyl, Kaisersoze, Daho & Ginger, The Kaos Boys
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Joe
02. 02. 2008 | 10:26:50
+0 | -0
Minimal je druh Techna, takže myslím, že psát Minimal vs Techno je trochu blbost.
Křapík
30. 01. 2008 | 11:22:34
+0 | -0
Reakce na Opening párty byly skvělé ale rozhodně nebyly na Kaos Boys
miniMat
29. 01. 2008 | 23:26:03
+0 | -0

kaos boys

pche !!!! mezi temahle MISTRY DJs (kaiser + d&g) nemaj co delat...

dvojka komercnich blbecku....
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika