Felipe zahraje v Perpetuu

Felipe zahraje v Perpetuu

31. 01. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V březnu máte opět možnost poslechnout rakouského DJe a producenta Felipeho alias Philippa Strauba, který přijal pozvání na party NU Pagadi. Ta má svoji premiéru v brněnském klubu Perpetuum, kde našla útočiště po klubech Mersey v Brně, PistolPistol ve slovenském Martinu nebo vyškovském Pinocchiu.
Philippa jste mohli v poslední době slyšet například na prosincovém dílu party Cybertronic v Boby centru, kde byl headlinerem na stagi v La Grottě, či na festivalech Mácháč a Rio de Riviera. Felipeho dlouhodobé špičkové výkony v rolích DJe i producenta nás přiměli k tomu vybrat na NU Pagadi právě jeho - poslední počiny jako Rich Of Madness (které remixovali i Monika Kruse a Gregor Thresher), Maximal nebo M2 dohromady s osobitým podáním elektronické taneční hudby za mixážním pultem jsou záruka kvality a dobré atmosféry. Jeho dvouhodinový set plný techno a minimal tracků vás jistě nenechá v klidu.

Jako další host večera se představí a půdu pro Felipeho připraví ústecko-orlický předák, jeden z hlavních představitelů minimalové scény v České republice, spolupořadatel oblíbené party Klika a úspěšný DJ jak u nás tak i na Slovensku - Subsist. Předvede nám čím je jejich residentní noc tak oblíbená a zárověň ukáže, jak hrát minimal, aby nebyl "nudou", jako ho někteří popisují.

Line up doplní residenti akce Shala a Louis EliO a jejich brněnští kolegové Tommy Riu a Kellys. Proměna Perpeta v útulný klub díky zajímavým dekoracím, poukaz na welcome drink v podobě míchaného nápoje ke vstupu, pohodlné sedačky Wegget nebo exkluzivní Felipeho set k party NU Pagadi na CD zdarma - to vše na vás čeká ve středu 19. března 2008 na party NU Pagadi
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

NU PAGADI

Středa 19. 3. 2008
Vystupují:
Felipe, Subsist Shala a Louis EliO, Tommy Riu a Kellys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika