Druhý letošní TRAMix pojede tento pátek

Druhý letošní TRAMix pojede tento pátek

03. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Od posledního TRAMixu neuplynul ani měsíc, ale pro velký zájem vyjíždí v pátek 8. února na party jízdu v ulicích Prahy další TRAMix party. Opět se pojede v plné síle a hudební produkci tentokrát úlpně poprvé v historii mejdanu v tramvaji obstará svým setem dj Dan Cooley. Nezapomeň na naši soutěž o volné vstupenky.
Madman připraví do tramvaje druhý set, jak už je to u něj jako residenta TRAMixu zvykem. Na palubě bude jako vždy v pohotovosti naše barmanská posádka, která vám bude na dvou barech servírovat vychlazené Frisco, Red Bull křídla a další vybrané alko i nealko nápoje..

tramix

Půl hodiny po půlnoci vás po divoké jízdě a několika zastávkách vyklopíme přímo u klubu Perfect v Soukenické ulici na Praze 1, kde bude únorový TRAMix pokračovat až do rána. Za gramofony se vystřídá celá řada známých djs (line up bude překvapením v rámci jedné oslavy) a kromě spousty dobré hudby a píti budou v klubu k dispozici čerstvé dobroty od “Kluků v akci“ aneb Perfect cateringu.

Vstupenky za cenu 290Kč + poplatky ( Platí na TRAMix a afterparty v klubu Perfect ) pořídíte v předprodeji Ticketstream nebo na mailu michal@tramix.cz.

www.tramix.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRAMIX

Pátek 8. 2. 2008
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
Madman, Dan Cooley
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TRAMix - 8.2.
2x 2 volné vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika