První Beat Re:public v Děčíně

První Beat Re:public v Děčíně

06. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Beat Re:public je malá republika v srdci každého klubera na tanečním parketu, který cítí odrážející se taneční vibrace v přednesu předních djs, jež rádi čistý výrazný beat hýčkající všechny občany své taneční republiky na parketu, kde to opravdu vře.
Na hlavní stagei vystoupí resident Beat Re:public DJ LoCCo, v Děčíně spíše známý pod nickem Follow M!, v Besedě hrál již nesčetněkrát po boku pomyslné české špičky (M. Burian, Orbith, Ch. Sadler) a vždy s kladným ohlasem. Vystoupení na festivalu Cosmic Trip, v rádiových sešlostí na Evropě 2, Bontonu, Danceradiu potvrzují jeho kvality a nyní v přednesu na Final Scratch 2 chystá záplavu beatů, které nenechají klidného ani jednonohého banditu.

Mezi hlavní hosty byli vybráni los mafianos Bon Trip. Dvojice současných nejvytíženějších českých djů Bon Finix a Tripmain má za sebou vskutku nevídanou historii. Každý týden hostují v průměru na 3,5 akcích, jsou miláčky pražského publika, mají své residentní noci a pravidelně vystupují v rádiích a letních festivalech. O této dvojici ještě hodně uslyšíte, proto neváhejte a nenechte si ujít jejich premiérové vystoupení v okolí již na naší sešlosti.

Dalším hostem bude východočeský techno – house dj Tzésar. Doveze na ochutnávku trochu ze svého oblíbeného coctailu s houseovým podílem více než 60% a čistými kousky originálních beatů, protože jak on sám říká, sound like no other je jeho druhé já. Není druhý Tzésar v této zemi.

Hlavní stage ještě doplní De Sean, který hraje od 16 let, zaobírá se globální problematikou tranceu a progressivu, hrál na filmovém festivalu v K.Varech v rámci doprovodného programu a v roce 2005 se navrací do rodné vlasti, kde hrál v největším Hanoiském klubu New Century. Působil také v Číně, kde hrál po boku nejlepších Japonských DJs.

Druhá stage bude patřit Envelope Generatorovi, což je postava Děčínské, potažmo severočeské hudební scény. Člen projektu Electra Glide a DJ legendárního klubu Plasma. Jako „producent“ má pár čárek na různých kompilacích elektronické taneční hudby včetně té úplně první (100% Czech progressive tracks - Aiffel rec.) Nyní jako support zaměří své síly na styly jako electro, beat a psychedelic trance. Při vystupování za gramcemi se nesoustředí na dokonalost, ale na kreativitu celého díla.

Sekundovat mu bude Dalibor aka Sarc´o´fucque / sarkofág/, který funguje jako promotér již od roku 94 coby pořadatel akcí v klubu Plazma a večírků Hlas ze záhrobí atd. Hrát začal v roce 97 jungle, momentálně připravuje pokrmy veselé směsice samby, punku, střihnuté jazzem, swingem, dubem či d´n´b, které nenechaji na pokoji nejednu mrtvolu a rozhodí sandál i těm největším kritikům vzadu na baru.

Speciality Beat Re:publiky jsou v jedinečných videoprojekcích, extrémně nízkých cen na barech, jež budou pozitivním ekonomickým šokem pro každého příchozího. Více informací naleznete na www.besedaclub.cz a dále pak na bon-trip.com, bonfinix.com, tripmain.com, poslouchej.net/booking.html.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEAT RE:PUBLIC

Pátek 15. 2. 2008
Vystupují:
Bon Trip (Bon Finix & Tripmain), LoCCo (poslouchej.net), Tzesar (Poslouchej.net), De Sean, Sarc O Fucque, Envelope Generator
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika