Warm-upy k Czechpointu

Warm-upy k Czechpointu

12. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Minulou sobotu chvílemi ve švech praskající bárek Molekula hostil v rámci připravované akce CzechPoint, která se uskuteční příští pátek 22.2. v klubu Abaton, první ze čtveřice svých warm upů. Pohodový housík zahříval všechny přítomné až do pozdních ranních hodin a nejinak tomu bude i o tomto víkendu, na který jsou přichystány zbývající tři warm upy.
První z nich rozduní v pátek 15.2. žižkovský klub Visitor (Koněvova 43, Praha 3, v rytmu techna a představí se na něm dj Franke, jeden z hlavních hostů CZP Techno sgate, kterého doplní dj team z pořádající produkce Nextwave.

Ve stejný den bude rovný beat znít i útulným bárem O2 na rohu Karlova náměstí. Zde se totiž uskuteční warm up psytrancový a zahrají vám na něm rezidenti CZP Psytrance stage, djs Lolla a Zbořa ze Zero Point crew, které ještě doplní jejich host, rovněž na CzechPointu příští pátek vystupující dj Psyla.

Sobota 16.2. pak konečně bude patřit zlámaným beatům. Drum´n´bassový warm up proběhne stejně tak jako páteční techno warm up opět v klubu Visitor a placky bude tento večer pro změnu roztáčet nadějný mladý dj Conspira a s ním dj Medik a Frock.

Ještě připomínáme, že kromě příjemného hudebního prožitku si z každé z těchto nocí můžete také odnést nejlevnější vstupenku na CzechPoint v Abatonu. Ta zde bude k mání na baru za lidových 80 peněz.

Přijďte se k nám tedy během víkendu ohřát, ale tu pravou masáž čekejte každopádně až příští pátek 22.2. v Abatonu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 6

Pátek 22. 2. 2008
Vstup: Předprodej a rezervace za 100 Kč
Vystupují:
Sayko, Neoto, Basstien, Frock, Medik, Conspira, Pavel Krejdl & Čenda aka Detrik, Franke, Zviry, Unit, Gappeq (Wirikuta Records), Bantha, Lolla, Zbořa, Psyla, Face & Diome, Dan Cooley, Andreas TS, Jirka M@gors, Wector
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika