Hudba vs. organizace vyprodané Let it Roll

Hudba vs. organizace vyprodané Let it Roll

17. 02. 2008  |  Autor: m4y4  |  Komentáře (72)
Jak se to bude valit na Let It Roll jsem tušil již od začátku. Internetové diskuze byly přeplněny obavami z nemožnosti sehnat lístky, ty však byly záhy rozprášeny vyjádřením LIR crew, že lístky budou k dostání i na místě, případně na základě konfirmačního mailu s rezervací na vaše jméno. A jak tedy bylo na místě?
Samotná představa pátečního večera v davu, kdy mě každý polévá různými druhy tekutin, k tomu jako bonus přidávaje svoje chodidla, mě opravdu děsila. Přestože line-up sestavený z opravdu zvučných jmen dával tušit akci mamutích rozměrů, spolu s ohromnou účastí publika, to co mě čekalo vzápětí, po příchodu k hale Chirana, by dost dobře vystihlo jediné slovo – chaos.

Jako Alenka v říši divů jsem si připadal po příchodu k houfu lidí, který měl být asi původně frontou, u výdejového okénka na lístky. O co hůř, moje rozčarování umocnila i cedulka akreditace, visící nad stejným otvorem. Hodinová mačkanice s naštvanými lidmi, při které zněl pískot, řev a bezmocné lamentování, mě otrávilo hned ze začátku. Ve chvíli, kdy konečně v ruce třímám pásku, připadám si jak na stupni vítězů místního přespolního běhu. Pospíchám s přáteli ke vchodu do haly, kde je houf č.2, tentokrát u vstupu. Díky barevné pásce se dostáváme dovnitř, aniž bychom museli trpět v další frontě.

let it roll

Po příchodu do haly vidíme mainstage, okupovanou tancechtivým davem, spoustu světel a laserů, které celkem vkusně dotváří atmosféru. Lidí je uvnitř již celkem dost, venku však čeká dost dalších, takže bude hůř. Jdeme po levé straně, která nás posléze zavádí k malému koridoru vedoucímu na 2. stage s přídomkem Radio 1. Tento koridor se v pozdějších hodinách ukazuje jako jednou ze slabin areálu, kdy jím proudí davy lidí, bezohledně strkajících a tlačících se na ostatní v domnění, že tím něčemu pomůžou. U druhé stage, se kromě dalších barů nachází šatna a záchody v podobě proslulých Toi Toi budek. Záchody se ukazují jako další slabina večera. Nevím, kdo dělal bilanci, ale 12 (vč. těch venku) jich je na cca 4000 lidí zatraceně málo! Později jedna budka vypoví službu úplně a její obsah zaplavuje celou místnost i s ostatními záchodky, venkovní pisoáry přetékají. Prostě humus! Většina lidí pak chodí raději ven. Šatna v návalu lidí celkem nestíhá, takže se rozhoduji ponechat si věci raději na sobě, beztak je v hale dost zima.

Díky pozdnímu příchodu slyším krátký kousek setu Katchy v doprovodu MCs Jacoba a NuC. Nic co bych musel oplakat, potěšila mě akorát jedním uchem zaslechnutá Up All Night od Johna B. Na baru dáváme první drinky a jdeme se mrknout na ShyFXe. Chvilku postáváme, nic extra, mezitím vyfasuju několik šťouchanců a ran batohy od kolemjdoucích. Slyším Turn Down The Lights, nějakou tu Géčkovou Jennu a odcházím opodál, to pošťuchování mě nebaví. Jdeme se opět uklidit na bar, potkávám další známe tváře, probíhá tradiční potřesení pravicí, lehká konverzace a další drinky.

lir

Hodinky ukazují 01:30, čas pro Pendulum v podání El Horneta s MC Versem. Jsem vlákán do kotle, kde se zdravím s Hackenalienem a dalšími lidmi, zatímco Hornet začíná krmit nenažrané cd playery. Po zmáčknutí tlačítka Play, prvních tónech tak typických pro Pendulum sound, se rozpoutá davové šílenství, ruce nahoře a pro mé uši nuda. MC Verse hlásá jak o život, což je samozřejmě na škodu, než ku prospěchu věci. Navíc se mi zvuk zdá poněkud ušlápnutý, skoro jsem měl dojem, že na mixáku zůstal zapnutý talk-over. Po chvíli odcházím pryč, opět zavítám na bar na pokec a drink.

Kolem půl třetí jdu kolem Radio 1 stage, kde už nějakou dobu hraje Aphrodite, zní jeho Ganja Man, lidi se baví, chvíli zůstávám koukat, neb je to poprvé, co ho slyším. Přestože je tento člověk starou jungle ikonou, se značně vyčpělou produkcí, pro některé má co říci dodnes. Míchání je po technické stránce dost amatérské, odcházím raději zpět na bar.

Kouknu na svou (ne)přesnou časomíru a vidím, že Ed Rush už tou dobou úřaduje na parketu, vydávám se proto na cestu k mainstagi. Slyším povědomou jízdu, se kterou jsem se svezl naposledy na Take Control. Co mi však nějak k Edovi nesedí je MC. Po bližším zkoumání zjistím, že je doprovázen MC Jacobem, kterého si prý dokonce i snad vyžádal. Nechápu. Eda hraje pěkně od podlahy a pere do lidí energii, kterou ze zásuvky odčerpává jeho dj technika. Vše je umocněno náložemi převážně od jeho oblíbenců The Upbeats – Well Oiled VIP, Mole Station, Camouflage 2007 remix nebo spadem (Fallout) od Audia, Black Sun Empire atd. Zazní i pro mě tak otravný TC a to hned 3x. Mixy jsou čisté, ikdyž mi né vždy úplně sednou, na Take Control byl v lepší formě. Jacob mi do tohoto setu vyloženě neseděl, takže si z Edy odnáším značně rozpačitý dojem. Stíhám ještě dobíhat na Radio 1 stage, kde dohrávají Tester s Debaserem své undergroundové dark jungle sety. Posléze lituji, že jsem nestrávil raději více času tam.

lir

Co říci závěrem?
Promotérům rozhodně big up za snahu udělat mejdan, který tu zatím neměl konkurenci a blížil se akcím v UK. Za co ale budu dávat (nejeden) palec dolů, byla organizace párty. Kdo měl tak geniální nápad sloučit prodej lístků a akreditace dohromady? Pokud už se zvolilo takto nešťastné řešení, pak nechápu, kde byla security, která by dohlížela nad pořádkem! Záchody jsou kapitola sama pro sebe. Na tak velkou (očekávanou) návštěvnost vyčlenit tak málo WC je nejen ostuda, ale i hazardování se zdravím návštěvníků, o absenci tekoucí vody ani nemluvě! Zvuk na mainstagi nebyl chvílemi zcela optimální (možná můj subjektivní dojem). Nadměrné koncentrace ještěrů a ještěřic, kteří na akci vytáhli palestinu přibalovanou k poslednímu číslu bravíčka si nešlo nevšimnout. Vstup od určité věkové hranice by na škodu určitě nebyl. Co mě ale mrzí ze všeho nejvíce, je naprostá neoriginalita akce. Tahat sem tak provařená jména, to mi prostě po chuti nikdy nebude. Musím si pak klást otázku, jak tu má scéna prosperovat a růst, pokud posluchači nejsou vedeni k novým věcem. Je stále vidět, jak velká spousta lidí je jenom stádem, které pod pozlátkem s nálepkou UK (jinou zemi doplň dle libosti), dává ruce nahoře, křičí a vzývá bohy, nehledě na kvalitu!

forum
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LET IT ROLL

Pátek 15. 2. 2008
Vstup: 400 Kč do 23:00, poté 450 Kč
Vystupují:
Pendulum feat. MC Verse, Ed Rush, Aphrodite, Shy FX, Philip TBC, Katcha, Suki, Pixie, P.No, MCs Jacob, Nu.C, Tester (CA), Debaser (US), Lady Lite (BE), Peeni Walli, Irie Memba, Babylon Rocker, MCs Missy M, Misho (SK), Amdiez (FR), Coppa Stone (JM)
Další informace
72 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MTHS
26. 02. 2008 | 13:53:26
+0 | -0

vyjádření...

Že se tahle akce organizátorům silně vymkla z ruky, to už všichni víme, ale co to proboha mělo bejt za vyjádření... tim tomu hoši dali korunu. Sorry že sme vás nechali stát 2 hodiny v mrazu, mrzí nás to a příště to snad bude lepší. Vyprodáno bylo už den předem, s jedním a ještě k tomu z poloviny uzavřeným vchodem bylo víc než jasné že to nemůže dopadnout jinak. Co mě ale fakt dožralo bylo že někdo může říct, sorry za osum toi toi budek uvnitř, nečekali sme že v půli února bude taková zima a doufali jsme že využijete i ty 3 toiky venku, tak to byl fakt gól. Je moc hezké že je to všechno tak moc mrzí, ale měli spíš napsat "moc nás mrzí že sme tu akci absolutně nezvládli, vy jste za ní museli zaplatit vstupné a že DJs na který ste se tak těšili byli sami tak zpruzelí, že nepředvedli ani průměrnej výkon a vy jste tak přišli o nezapomenutelný zážitek, na který ste se všichni tak těšili!" Což je teda sporné, protože pro mě tahlke L.I.R. nezapomenutelným zážitkem opravdu byla, škoda jen že ne v dobrém slova smyslu. Celý léto sem projezdil po různých akcích a vetšina z nich byla za směšné vstupné nebo dokonce zcela free a přesto na každé z těch akcí byl dostatek toalet a cisterna s pitnou vodou, tak nechápu proč takové podmínky nemohou být zajištěny i na akcích za takovéhle peníze. Kdyby šlo o začínající crew tak možná mávnu rukou, ale L.I.R. je snad dost velká a zaběhlá akce na to, aby byla zorganizována na odpovídající úrovni. A jejich vyjádření zní spíš jako poděkování za naplnění jejich pokladen, než uznání toho že tahle akce neměla s úrovní ostatních L.I.R. a jiných akcí podobného stylu bohužel nic společného. A tak nezbývá než doufat že další L.I.R. se vrátí do starých kolejí a organizátory jejich nedostatky nebudou muset tak strašně moc mrzet...
L
24. 02. 2008 | 16:00:05
+0 | -0

otevreny e-mail na info@letitroll.cz

Zdravím,

rozhodl jsem se vám napsat názor na letošní LetItRoll. Nějak to pořád v sobě dusim, tak to musim někomu ventilovat ;-). Těšil jsem se, protože když jsem byl posledně na kolbence, tak se mi to opravdu líbilo. Ale z tohodle posledního mám hodně rozporuplný pocity. Přišli jsme něco kolem 12h s tím, že lístky máme z předprodeje, takže pohodička. O, ou. Už ani nevím jak jsme tam stáli dlouho, ale to nebyl problém, byl to totiž kardinální průser! Že vás to mrzí je hezký, ale já si myslim o vašich organizačních schopnostech svý. Další problém byl, že jsme vlítl dovnitř, já jsem navlíkání pásky zachytil, ale kámoš ne. A když tedy požádal o pásku, tak mu bylo řečeno, že musí jít ještě jednou ven, což ovšem byla naprostá kravina, když měl už utržený lístek. No fakt jsem nechápal, ale s agresivní obsluhou u vchodu jsme se nechtěli hádat. Takže byl uvězněný uvnitř až do odchodu. Zrovna hrál, tuším ShyFX (?). Nevím. Ale ať už je to jakýkoliv borec, příště bych ho za pult nepustil. Jo, něco tam dal, rozjel to a bum, náhlý konec (to fakt nesnáším, tohle když udělá třikrát, tak jdu radši na pivko). Po většinu doby něho honil pod pultem (...). Ostuda... Pendulum mi chuť teda napravili, to je pravda, ale fakt, že celkově tato akce byla průser, už bohužel nemohli dokázat vyvrátit. Navíc jejich vystoupení tedy, nic moc. Pódium prázdný, čekal jsem nějaký život. Asi jim byla zima, ale to byla všem (jasný, tohle jste ovlivnit nemohli a s tím jsme tam i šli). No kdybysme šli na dýzu, tak možná uděláme líp :-/. Nevydrželi jsme a ve 3h odešli...



Ačkoliv drumik miluju a líbí se mi i ten styl akce (továrna..). Bohužel jsem nějak došel k tomu, že to opravdu nestojí za to. Taky zkušenost.



L.



Tak to si myslim ja ;-).
b.
23. 02. 2008 | 20:42:26
+0 | -0
ježiš už to neřešte
Rody
21. 02. 2008 | 20:35:19
+0 | -0

2imp

To ti neberu, klidně si pař na dramík.Já jen že asi organizačně to tam nebylo nejvíc... Zlatý technoakce.
Imp
21. 02. 2008 | 18:35:13
+0 | -0
2Rody

no tak to si tomu dal vážně korunu, a vy ostatní taky. Tyhle vaše kecy vedou akorát k tomu že člověk co tam nebyl napíše takovýhle výblitek.

Potkal sem tam asi 30 známejch, nikdo, ale nikdo si nestěžoval, všichni v klidu, rozjařený a protančený až do rána.

Příště jdu zas
Rody
21. 02. 2008 | 17:49:25
+0 | -0

Haha

koukám že se vám ta vaše "megaakce" vydařila.Proplýtat se mezi davem zdredovaný špíny, šlapat ve chacánkách a jinejch sračkách a poslocuhat celou noc ten stejnej beat občas doplněnej nějakym uřvanzm mcs to musel bejt fakt vodvaz...
Gopher
20. 02. 2008 | 14:58:36
+0 | -0
Já osobně souhlasim s autorem a to bez výhrad!! Ačkoliv jsem např. Pendulum, Shye a Aphrodita (na všechny jsem byl dost natěšenej) slyšel poprvě, tak jsem byl z jejich vystoupení celkem hozhořčenej.. Myslim, že dobře se hrálo až od chvíle, kdy se do toho opřel Eda a po něm Suki `n` Pixie.. Do tý doby jsem se tam víceméně (hudebně) nudil, ptž tomu prostě chyběl ten správnej náboj.. Navíc od příchodu do areálu se na mě ze všech stran valilo tolik rušivejch vlivů, že prostě nešlo se jen tak odvázat a pařit tam na pecky, který se místy blížili discotéce (hlavně, že lidi řvou jak pominutý a a máchaj rukama nad hlavou, že?). Faktem je, že světové jméno nemusí nutně znamenat kvalitu nejvyššího ražení :((( Příště si zajdu radši na méně známá jména třeba do Crossu nebo kamkoliv jinam, myslím, že hudební zážitek bude o třídu lepší!!

20. 02. 2008 | 11:46:16
+0 | -0

Jep

souhlasim se vsim.. ja bych jeste dodal, ze to bylo na tech zachodkach nebezpecny.. kdo nebyl ,,vyjetej" jak zalud, tak si nemohl nevsimnout tech ohromnych el. kabelu lezicich ve vode. Kdyz jsem na to upozornoval ochranku, tak mi oznamili, ze se toho taky boji...:)) sel jsem dal a nakonec zavolali elektrikare, ktery to tam mozna zkontroloval.. proste dvoupalcovy kabel ponoreny ve "vode" neni dobry..:)) Maximalne souhlasim s kritikou line up´s djs, kteři jsou ohrani. Nicmene si myslim, ze nazvat mnoho lidi (posluchacou) ,,stadem" je jeste pocta.. bac
meggie
19. 02. 2008 | 19:17:54
+0 | -0
Tak teda nevim,na LIT jsem se strašně těšila ale nakonec jsem se tam nedostala. Dost mě to štvalo a vlastně ještě pořád štve... Možná by nebylo od věci zkusit nějakou podobnou akcičku s takovými věhlasnými jmény v nějakých větších prostorech...vždyť přes řeku je Chuchle(Space Djs bylo to v roce2002,3) tam by jsme se určitě všichni vlezli a určitě by tam nebyl problé se záchody...:-))

HUMUS
19. 02. 2008 | 18:31:15
+0 | -0

největší humus akce

největší hnus tam byli ty dredatý špíny co tančili v těch sračkách. týpek tam sral v rohu , mraky zfetovanejch deti , venku dredatci v tilkach taky uplne vyfetovany
YannD
19. 02. 2008 | 17:34:27
+0 | -0

Tak já nevím...

Mám pocit, že někteří to špatně chápou... Své dojmy vynechám (už jem je psal na fóru). Jen je třeba si uvědomit, že ta kritika(je-li objektivní) tady není

proto, aby házela svinstvo na pořadatele. Naopak - je jasný, že i tak udělali

dost práce, ale to je na tom právě to útrpné... Když už vynaložili tolik energie

a práce a dokázali udělat fakt super line-up, tak je škoda, že to nedotáhli do

konce... Pořadatelé přece věděli kolik rezervací jim přišlo - konec zasílání mailů byl ve čt ve

12h, kolik maj akre atd. Tlačenice u vstupu budiž-kontroly atd. ale ta fornta se

alespoň hýbe, kdežto u toho okna... Škoda mluvit. A názory typu -buďte rádi, že

jste si zakalili a zbytek neřešte - jsou úplně mimo, tj. jako byste si koupily

super mikinu, kterou strašně chcete, ale kapuci by měla přišitou jen z půlky.

Taky byste si řekli, fuck of - hlavně že ji mám? Tato LIR byla promrháním

obrovského potenciálu, který ta akce měla. Ale jinak se mějte fajn:-)
Kalda
19. 02. 2008 | 16:45:35
+0 | -0

to lmp

Tys byl v Horní Kalný na zábavě? (lmp said: Hele já fakt nevim co tu řešíte, to jste takový slečinky? Přišel sem tam na půl jedenáctou, do 5 minut sem byl vevnitř, do šesti sem tam skákal jak o život, prostoru okolo sebe sem měl spoustu, u baru fronta na minutku, na záchod sem si vybíhal v klidku ven a nejvíc sem si to užil. Nechápu jak na to můžete mít takovou kupu keců, bylo to prostě super)
markéta
19. 02. 2008 | 16:04:55
+0 | -0

4 roll

Co to meleš za blbosti?????!!! Sorry ale jsme lidi a ne zvirata a ty chces rict, ze "trochu chcanek" prezijem???nejsem slecinka z duplexu, ale "trochu chcanek" fakt nepřežiju za prachy, který jsem poradatelum dala za listek!!!! Kdybych byla na free tekknu, tak neřeknu nic.

Nehledě na to, že se mi v davu při vstupu, který mě tlačil dovnitř, udělalo regulerně blbě.

Možná tobě jako klukovi nedělalo takový problém si venku stoupnou ke zdi a jiít na zachod, ale lidi co normálně během akce pijou, potřebujou chodit častěji na záchod! (tobě ale asi sevřelo MDMA močovou trubici, takže si nepotřeboval)

Nicmene jsem na akci vydrzela a bylo to docela fajn.
roll
19. 02. 2008 | 15:27:06
+0 | -0
jste normální rozmazlený oslové vymatlal bych vám na tom hajzlu hudbu,..aby už jste nemleli takový hovna,..!!

Souhlas Imp:párty jsem si užil na hajzlu jsem byl cca 5 min za celej večer takže mě to nerožeralo,..a těm , který to nepobrali at jdou do roxi bo duplexu a nebo na tiesta mezi děti a diskanty,.!!prostě občas jsou podmínky horší ale jestli jdu na pařbu tak to překousnu,.!!a určitě se neposeru z trochu chcanek a fronty u vstupu,.no to jsou hold lidi co maj v.i.p. a myslej si,..!!
m4y4
19. 02. 2008 | 14:03:10
+0 | -0
MTSH:

Souhlas!
MTHS
19. 02. 2008 | 14:02:51
+0 | -0

4 Imp

Věř tomu že si byl jeden z těch šťastnějších... ty lidi tady nemaj kecy proto, že by neměli L.I.R. v oblibě, ale proto že tenhle se pořadatelům bohužel silně vymknul z ruky, což logicky nemohlo přinést jinou odezvu, než jaká přišla. Doufejme že příští L.I.R. se vrátí do starých kolejí, a všichni budeme pět jen chválu jako za starých časů ;o)
m4y4
19. 02. 2008 | 13:59:01
+0 | -0
Já ale přeci oceňuji snahu LIR crew udělat mejdan, který tu neměl obdoby a blíží se zahraničním akcím! Myslím, že tohle je jedině dobře! Odmítám ale spolknout tu špatnou organizaci, tohle by člověk ještě tak nějak "pochopil" (s oběma očima zavřenýma) u nové crew, ale né u LIR. Nesouhlasím holt s formátem akce, která je slepená z těch předcházejících, moc nového toho (krom Edy) oproti starým (ze strany line-upu) prostě nenabídla.



Je dobře, že se lidé hudebně bavili, proto tam šli. Pokud to hudebně nechutnalo mně je čistě moje "chyba", dávám přednost jiné hudební formě drumandbassu.
MTSH
19. 02. 2008 | 13:55:51
+0 | -0

4 noj

Jak se zdá jsou mezi klubery i tací jedinci kteří si myslí že atmosféru dělá to, jak velkej chumel lidí dorazí... Pro tebe je možná ideální párty ta, na kterou se dostaneš zmrzlej na kost po hodině a půl ve frontě, aby sis mohl zaskákat v kalužích chcanek přičemž tě bude neustále okupovat tlačící se polozmrzlej dav zpruzelejch lidí v bundách a s batohama na zádech za suportu profláklejch DJs netajících svojí nedobrou náladu. Je to tvůj názor a já ti ho neberu, ale věř že žiješ v omylu... Párty nedělá to kolik lidí přijde, ale to jak se lidi baví a jaké podmínky pro to mají... Pokud se mám držet line-upu tak Loňská Harfa s Aphroditem, El Hornet v Roxy, Ed Rush na Digital Sunu kam na něj přišlo 300lidí, to byly akce který měly nezapomenutelnou atmosféru. Když mám dát 4 kila za lupen, tak chci přijít ke v chodu s lístkem v ruce a bejt řádně vpuštěn do areálu, dát si věci do šatny, jít se v klidu vychcat, umejt si ruce tekoucí vodou a zahopsat při suportu DJs který se na párty baví neméně dobře jako já, což Chirana ani v jednom bodě nenabídla... Mačkat se v přeplněnym vymrzlim prostoru bez šaten a WC a s nestíhajícím barem, politej od hlavy k patě od piva z prodírání se v přehuštěnim davu za 400 kila, to neni párty nabízející atmosféru která z akce udělá super dnb mejdan, ale naopak... a pokud pro tebe ano tak tě lituji. Kdybys byl například minulý měsíc v Roxy na Bushi s fenomenálním Markym, zažil bys co to je vydařená párty a co to znamená vynikající atmosféra při ani ne třetinové návštěvě. Myslim že bys nelitoval toho že vás tam nebylo 4000 lidí, ale toho, že akce v Chiraně se tomu nemohla podobat ani vzdáleně. Jak sem tu již zmínil L.I.R. byl doposud mou nejoblíbenější DNB akcí (krom parties v prostorách přeplněného Abatonu, který má bohužel na akce typu L.I.R. zoufale malou kapacitu ) a to právě kvůli podmínkám a atmosféře. Ani na jedný z uplynulých L.I.R. nebylo tolik lidí jako tady a věř tomu že tolik zpruzelejch lidí jako tady jich možná nebylo ani na všech dohromady, tak si prosimtě schovej svoje řeči o neskutečný atmosféře pro někoho jinýho, mě rohlíkem neopiješ
Imp
19. 02. 2008 | 13:48:12
+0 | -0
Hele já fakt nevim co tu řešíte, to jste takový slečinky? Přišel sem tam na půl jedenáctou, do 5 minut sem byl vevnitř, do šesti sem tam skákal jak o život, prostoru okolo sebe sem měl spoustu, u baru fronta na minutku, na záchod sem si vybíhal v klidku ven a nejvíc sem si to užil. Nechápu jak na to můžete mít takovou kupu keců, bylo to prostě super
barus
19. 02. 2008 | 13:37:01
+0 | -0

m4y4

a mozna proto by si mel ocenit tu snahu...myslim ze co vim,tak se poradatel snazil udelat nejlepsi ltr ze vsech a s takovyma jmenama se mu to snad podarilo,ne?no nevim ,kazdej podle svyho gusta ,ale ja s tebou v tomhle souhlasit proste nemužu,promin..
m4y4
19. 02. 2008 | 12:18:45
+0 | -0

2Barus

řeknu ti k tomu jediný - já za tim mixákem právě stojím, proto píšu to, co píšu
m4y4
19. 02. 2008 | 12:17:31
+0 | -0

2Barus

řeknu ti k tomu jediný - já za tim mixákem právě stojím, proto píšu to, co píšu
noj
19. 02. 2008 | 12:03:28
+0 | -0

pro lorda hoven

ted si musis taky polozit a to ne jenom ty otazku jestly by ta akce s o polovinu mensi kapacitou mela takovou atmosferu jako mela ted .chapu hajzly hnus ale kdo nechtel nekoukal se tam smazky jsou a budou stim nic neudelas a jestly se ti to nelibi zustan doma a sed na prdeli.

19. 02. 2008 | 09:58:23
+0 | -0
mths: asi nejrozumnější příspěvek v cely diskusi

to all: trošku nadhledu by to chtělo vážení...

m4y4: najs report!!!
MTHS
18. 02. 2008 | 22:39:29
+0 | -0

4 jirik

To jako že pokud si chci poslechnout dobrou hudbu na dobry párty jako tomu bylo doposud, tak bych měl mít na hlavě natužený čírko, na sobě o tři čísla menší triko jak jinak než se stojatym límečkem a ze kterýho mi leze pupík, dámský botičky alá srneček, slupnout extošku nebo radši dvě, sehnat pár lighstiků a jít si zaskotačit na disko a jiný jemu podobný odnože?! Ne děkuji, raději si počkám na další vydařenej dnb mejdan jakejch už tu byla spousta a spousta jich i bude ;o) Když se zadaří tak lidi chválej, když se toholt nezvládne jako v případě Chirany tak se holt kritizuje... rozhodně nešlo o nic tak katastrofálního abych přestal milovat DNB a začal chodit na Tiesta
Barus
18. 02. 2008 | 22:39:13
+0 | -0

nerozčilovat se a číst do konce!

jo,tak tohle bude zajímavý...budiž necháno ,že zachody stály fakt za hovno..fajnovka nejsem..toi toi mi nevadí,czechtekky jsem vždycky přežila bez problému:),ale pokud si zaplatim 400 za listek tak bych asi čekala větší snahu pře šlapat ve vyplaškách toi toiek se mi fakt nechce a bohužel jsem si nevšimla že se dá chodit i ven:)..a 8 hajzlu v mistnosti..na 4 tis lidi ?to je trochu too much ne?a šatny?ty už tak neřešim .pravda je že jsem byla nasrana ,když tam stojim frontu pul hodiny a lidi se tam fakt mlatili a pak ti řeknou ,že je plná a ty vidiš že tam maj tak 200 volnej míst..možna i vic?..ale taky je to už fuk..

KAZDOPADNE!!!!!!!!!!!!!!! musim řict ,že akce i prostor i line up byl fakt povedenej a tenhle report mi zní jak od někoho kdo posloucha drumec jen tak z mody pro koho si a vi při tom ,o tom,uplný hovno..djś byli dobří...a možná bych tady te osobě doporučila si stoupnout za mixaky ..jak by se mu pak kritizovalo ...a navážet se do ješterů a ještěrek?tak to už mi přijde fakt drzost..každej podle svyho vkusu ,ne?a taky si myslim že nikdo neopovruhuje novyma věcma a že češti djś jsou velice a nadmíru dobři,ale proč se klidně občas neposrat, jak ty tak někde nežne naznačujes z uk djś (nebo jiné země ,)neni naškodu!!!!!!!!!!

JA BYLA SPOKOJENA!!!!

18. 02. 2008 | 22:27:44
+0 | -0

let it roll

Tak chodte na akce ktery sou organizacne zvladnuty, Sensation white, Transmission atp nemusite si tady potom stezovat jakej to byl shit;)
MTHS
18. 02. 2008 | 22:17:04
+0 | -0

4All

Myslim že by měli všichni s čistým svědomím uznat, že tahle párty byla totální shit... Jestli by se tady mělo něco probírat, tak by to neměl být pohled na akci očima jednoho z účastníků a jeho následný report, ale to, jaká ta párty v Chiraně ve skutečnosti byla. A ten kdo navštívil ostatní L.I.R. a akce jim podobné musí prostě připustit že tahle akce se organizátorům silně vymkla z ruky a po organizační stránce šlo o nejhorší L.I.R. vůbec. Akce totiž nejsou jen o tom přivést zvučná jména, ale předevšim o tom pobavit lidi... a to bez dobré organizace a odpovídajícího zázemí jednoduše nejde. Takže jestli někdo nečetl horší report, měl by si také položit otázku zda byl na hůř zorganizovaný akci... a pokud byl, tak ho upřímně lituji
x23x
18. 02. 2008 | 22:11:40
+0 | -0
Hej lidi píšete tu hovna,když jste nechtěli čekat frontu na lístky měli jste si ho koupit v předprodeji a jednu fronu vystát to se dalo čekat šli jste na párty ne,.??nebo jste byli poprví,.??.!!chirana vs. harfa :-) :-) kam by jste to tam narvali,..?? a o abatonu se radši ani nevyjadřuju,..!!:-)nejtrapnější prostor,..!!go chirana,..!!jinak hajzli na hovno pro příště,.!!

18. 02. 2008 | 21:34:08
+0 | -0

:-P :-P

Ty jsi nějakej rozmazlenej ne,.,.??aby jsi se nezbláznil z trochu chcanek,to jsi snad holka bo co,tak chod do duplexu.!!:-)Možná kdybi jsi tam někde nestál a pařil tak by jsi říkal něco jinýho,.:!!píšeš šroty :-) srovnej se,..!!
Zobrazit další komentáře   >>
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika