Audio na březnové Take Control

Audio na březnové Take Control

21. 02. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Březnová Take Control představí dalšího vyhlíženého hrdinu a jednoho z králů tvrdého drum & bassu. Dvanáctý díl party přinese téměř řeznickou nálož, protože jako headliner vystoupí jeden z rezidentů akcí Therapy Sessions - britský producent Audio.
Audio se na scéně rozjel před šesti lety, kdy nasbíral cenné body s projektem Resonant Evil. Postupně si vybudoval i sólové renomé vedoucí ke spolupráci s velikány jako Technical Itch a Dylan – se zásadními postavami stylu, který nejlépe reprezentuje fenomén Therapy Sessions – akce s nejtvrdšími odnožemi drum & bassu vůbec. Audio momentálně připravuje nové album, na které je natěšená celá drum & bassová populace vyznávající drsnější zlomeniny. Věříme, že si ho v pátek 28. března rozhodně nenechá pro sebe.

adio

Hlavním domácím hostem bude Kyanid, člen dvoika.troika crew, pověstný dynamickými a rychlými mixy, které z něj udělaly krále slezské metropole. V line-upu bude mít své místo i šéf Drumandbass.cz – Beast 67 a dále rezidenti Suki a Bifidus Aktif. Druhá stage přinese exkluzivní breakbeatové rytmy v podání DJů ze Shadowboxu: zahrají Philip TBC, Akira a Sweg.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal, TSP Records (Školská 26) a Maximum Underground (Jilská 22) za cenu 150 Kč (plus poplatky předprodejce) nebo bez poplatku v Growshopu (Bořivojova 95). Cena lístku na místě bude 200 Kč.

Take Control team navíc nabízí speciální nabídku - v období od 25. února do 9. března bude možné zakoupit lístky v TSP Records, Growshopu a Maximum Underground za cenu 100 Kč (plus poplatek předprodejce).

www.myspace.com/audiouk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 28. 3. 2008
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Audio (UK), Kyanid, Beast 67, Suki, Bifidus Aktif, Philip TBC, Akira, Sweg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika