Vertigo bude vzhůru nohama

Vertigo bude vzhůru nohama

18. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Klub Vertigo pro vás spolu s Absolutkou na tento pátek připravilo neobvyklou párty. Celý klub bude vzhůru nohama! Ta to nejen přeneseně, ale doslova.
Velká párty se bude odehrávat ve stylových dekoracích a je pro vás připravena řada zajímavých aktivit, kterých se budete moci zúčastnit. Za speciálním barem ve tvaru ledové kry pro vás budou akrobatičtí barmani míchat ukázky nových trendy Absolut drinků a servírovat je do sklenic mražených na -5ºC. Zcela zdarma.

Barmani jsou připraveni obstát ve vašich výzvách v akci „Absolut Fast Bartending“ – když nad nimi vyhrajete, odnesete si například Absolut placku s vlastní fotografií a designem, kterou vám na místě technici zhotoví. Krásné hostesky pro vás mají nachystané nejrůznější dárečky a soutěže, mimo jiné třeba v recitaci ve „švédštině“ nebo ve vysvobozování lahví Absolutky z ledových kvádrů.

O hudební produkci se postará jednak team Absolutky, který vybral pár skutečně neobvyklých švédských tracků, ale hlavně Dj Nuff, od kterého můžete čekat pořádnou porci progresivního house.

Jedná se o první promo akci takto velkého rozsahu, kterou v České republice Absolutka pořádá, tak si jí nenechte ujít! Vstupné je 100Kč, ale pro prvních 50 nejrychlejších je k dispozici free guest-list na adrese info@vertigo-club.cz nebo na SMS 774744256.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ABSOLUTE UPSIDE DOWN PARTY

Pátek 21. 3. 2008
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Nuff a+ Absolut team
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika