Line-up na Czech Drumandbass Awards

Line-up na Czech Drumandbass Awards

18. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V sobotu 22. března společně vezmeme za kliku v pražském Abatonu a otevřeme brány drumandbassové události roku. Pojďte nakouknout klíčovou dírkou a naladit se na to, co vás čeká.
Snazší a bezplatný průchod těmito vraty jste si zajistili tím, že jste hlasovali v anketě nebo se zaregistrovali na stránkách Drumandbass.cz. Poslední možnost k registraci máte minutu před čtvrteční půlnocí! Jako vstupenka vám pak na místě poslouží občanka (nebo jiný doklad), abyste prokázali, že jméno v naší databázi patří zrovna vám. Ostatní si připraví stokorunu.

Aby bylo jasné, že česká dnb scéna drží při sobě, složili jsme moderátorskou dvojici z Akiry za Shadowbox a Elis za Drumandbass.cz. Tohle atraktivní duo vám oznámí výsledky hlavních – českých kategorií i těch světových. A taky vyhlásí výherce z vás, kdo jste se zúčastnili hlasování. Čtyři vylosovaní najdou ve svém balíčku CDčka, mikiny, trička, kšiltovky, klíčenky a další nezbytné drobnosti. Pokud budou mezi návštěvníky Abatonu, odnesou si výhry rovnou, jinak o ceny nepřijdou, budeme je informovat e-mailem. Podobnou hromádkou cen odměníme i jednoho výherce tipovací soutěže, která proběhne přímo na místě. Pokud tušíte, kdo si asi odnese trofej pro domácího DJ roku, najděte u vstupu označený hlasovací stoleček a do 23:30 tam oznamte své jméno a tip na vítěze.

Podrobný line-up hlavní stage z taktických důvodů samozřejmě nevyzradíme, ale v průběhu akce rozhodně uslyšíte tato jména: Babe LN, Philip TBC, Pixie, Sayko a X.Morph. Nahazujeme tedy aspoň rovnici a neznámé si do ní dosadíme pěkně až v sobotu.

Line-up:

21:00 – 23:30 – DJ sets
23:30 – 23:45 – Vyhlášení světových kategorií
23:45 – 00:30 – Koncert kapely Segundo
00:30 – 01:00 – Vyhlášení českých kategorií + vyhlášení výherců hlasování
01:00 – 02:30 – Set DJe roku
02:30 – 06:00 – DJ sets

Pokud vám není dnb scéna ukradená, přijďte oslavit historicky první domácí udílení cen v rámci žánru, který je na vzestupu a vlastní anketu si jistě zaslouží. Prodloužený víkend je k tomu přímo stvořený, vzhledem k volnému velikonočnímu pondělí je naprosto v pořádku se ztřískat. Barvy breakbeatu budou na druhé stagi hájit Appu s Technicalem, Babylon Rocker a Noučrs.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECH DRUMANDBASS AWARDS 2007

Sobota 22. 3. 2008
Vstup: Hlasující zdarma
Vystupují:
Babe LN, Philip TBC, Pixie, Sayko, X.morph, Segundo a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika