Bryan Cox na Steamu v Retru

Bryan Cox na Steamu v Retru

18. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V letošní první jarní den v pátek 21.3. se uskuteční další díl již 6 let úspěšně fungující party Steam. Kdo by ji neznal, tak jde o rozjetý mejdan založený na energy house music a speciálních setech účinkujících djs v tomto stylu a k tomu obrovské koncentraci známých party people.
Lednový díl odstartoval novou éru v novém a konečně českém klubu Retro Music Hall s českými cenami a pro české lidi a přitom za účasti světových jmen. I nyní tomu nebude jinak. Navíc je pro vás přichystáno překvapení v podobě vstupu.

Jako headliner noci vystoupí americký remixér, producent a dj Bryan Cox, který vás na tomto mejdanu rozhodně šetřit nebude! Jeho sety přímo srší energií a to jaké hity například remixoval zase kvalitou výběru tracků. Víc informací můžete vidět a slyšet na jeho webu www.myspace.com/djbryancox. Bryana dále doplní rezident Steamu a mejdanový král dj Pete Walk, o začátek se postará dj Texx, no a o závěr pak česká legenda dj Loutka.

Celý večer bude speciálně vyladěn do jarního tónu. Svěží krásné tanečnice v jarních oblečcích, jarní videoprojekce, light show v barvách jara a k tomu zelený laser.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

STEAM

Pátek 21. 3. 2008
Vstup: 100/150 Kč
Vystupují:
Djs: Bryan Cox, Loutka, Pete Walk, Texx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika