Line-up na Kick da Night v Retru

Line-up na Kick da Night v Retru

20. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Nic Chagall, Ronald van Gelderen, Laydee Jane, Bon Finix a DJane Petra. To jsou DJs , kteří vás 23. března na velikonoční neděli roztančí v pražské Retro Music Hall na akci Kick da Night Speciál, kterou si pro vás přichystal Bon Finix, společně s pořadatelskou skupinou In Music. No a jak to tedy bude vypadat?
Brány Retro Music Hall se pro vás v neděli otevřou v půl deváté večer. V Retru je pro vás připraven standartní komfort od šaten počínaje, po posezení, nebo skvěle zásobené bary s dobrými cenami konče. První DJ respektive DJane se za mixák postaví ve 21:00 a roztančí vás v rytmech progressive house music.

Celou párty tedy odstartuje DJane Petra. Po Petře se za mixák postaví a tu správnou náladu navodí resident této párty DJ Bon Finix, který vás svým pestrým výběrem electro houseu a tranceu připraví a navnadí na hlavní hvězdy večera. A úderem půlnoci to začne. Na stage nastoupí první z headlinerů, německý DJ a producent Nic Chagall. Nic v Praze už 2x vystupoval v rámci svého projektu Cosmic Gate a tentokrát v Praze zahraje poprvé jako solo DJ Nic Chagall a jak sám řekl, do Prahy se moc těší. Po Nicovi úderem 2:00 plus mínus nějaká ta minuta nastoupí druhý z headlinerů, holandský DJ a producent a neuvěřitelný showman Ronald van Gelderen.

Ron do Prahy přijede úplně poprvé a všem vám vzkazuje, že na vás má připravený totální hudební masakr. Těšit se můžete na trance, techno, ale i třeba hip-hop a rock a spoustu dalších stylů, které ve svých originálních setech kombinuje. No a po Ronaldovi nastoupí česká nejen tranceová královna, půvabná blond slečna Laydee Jane, která vás ani na chvilku nenechá vydechnout a celou párty uzavře pořádným nášupem, jak jsou od ní jeji fanoušci zvyklí.

Krom skvělé muziky je na vás připravena originální videoprojekce z dílny Zooteamu, GoGo, super světelná show, skvělý zvuk a méně mlhy. Celý tento mejdan je také současně první velkou párty nově vzniklého tanečního rádia Infinity, které začne vysílat co nevidět. Sledujte proto web www.radioinfinity.eu

Ještě celý víkend máte možnost koupit lístky v předprodejích sítě Ticketstream za 230,- korun, na místě budou stát lístky rovných 300,- Kč. Důležité upozornění. Všechny akreditace, guestlisty, slevové kartičky a free vstupy jsou platné pouze do 23:00.

Line-up:


20:30 - Open
21:00 - DJane Petra
22:30 - Bon Finix
00:00 - Nic Chagall
02:00 - Ronald van Gelderen
04:00 - Laydee Jane
06:00 - End
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT

Neděle 23. 3. 2008
Vstup: Předprodej 230 Kč
Vystupují:
Nic Chagall, Ronald Van Gelderen, Laydee Jane, DJane Petra a Bon Finix
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika