Jaký bude první zlámaný Pig Fest

Jaký bude první zlámaný Pig Fest

23. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Největší západočeský festival se počínaje dubnem rozděluje na dvě samostatné party, přičemž jedna z nich bude zaměřená na techno a druhá na Drum and bass. První ryze lámaný Pig Fest s podtitulem DNB Edition se odehraje v sobotu 19. dubna v Lucerně.
Hlavním tahounem večera budou britští Dope Ammo aka Druken Masters, kteří mají na svém kontě hraní v klubech v podstatě na celém světě, koncertní šňůry po Evropě i Americe a také mnoho kultovních singlů. Kvalitu hlavních hvězd můžete posoudit sami na jejich profilu na myspace, kde si lze mimo jiné poslechnout i jednu z jejich nejúspěšnějších skladeb, dancefloorovou vypalovačku Kill Bill. Při jejím poslechu nejedno prasečí srdéčko zachrochtá blahem.

dope ammo

Na talentované hráče DNB však lze narazit i na domácích hřištích. Pražské kluby budou reprezentovat Pixie a Suki ze soundsystému Tele2Beatz (T2B), kteří dobře vědí, jak rozdovádět své fanoušky. Klub T2B již hájil barvy České republiky na utkáních například v Německu či Rusku. Kdo chce, může tomuto mužstvu na Pig Festu vyjádřit svoji podporu stylovým oblečkem á la Tinki-Winky, Dipsy, Laa-Laa, případně Po. Pro inspiraci můžete zabrousit na stránky televizních potvor na BBC, Pig Crew však důrazně varuje, tyto stránky jsou ve střízlivém stavu nepochopitelné, místy až zdraví nebezpečné (vyloženě problematická je například pasáž věnovaná vysavači).

Severomoravskou ligu bude reprezentovat Ostravak SMario. Je všeobecně známo, že Ostravsko-Karvinská uhelná pánev je mimořádně produktivní líheň kvalitního DNB. Pro region je však typický i zvláštní jazyk charakteristický, mimo zkracování hlásek a vkládání slova pi*o mezi každá dvě až tři pronesená slova, také množstvím v západních Čechách zcela neznámých výrazů. Pokud tedy chcete na Pig Festu fandit právě tomuto týmu začněte již nyní studovat důležitá slovíčka a fráze typu: „chuj jak lampa“či „kvadrat cypa“. Zarytý fanoušek je také povinen si celý večer místo dvou piv objednávat „dva piva“. Pokud se bude obzvlášť dobře bavit, možná k ránu pochopí i význam tajemného ostravského výrazu „grcať“.

Plzeňští patrioti se mohou těšit na borce z Wenkowsoundu, jmenovitě Cannon Foundry a Doox vs.Killa. Podporu domácích týmů lze vyjádřit například šálou se znakem zkřížených vidlí či slámou apartně trčící z bot.

Pig Fest DNB Edition bude mít samozřejmě vysokou úroveň, na jakou jste zvyklí z prasečích mejdanů. Světla, laser, dekorace, videoprojekce, 2x MC, spousta vychytávek, skvělá atmosféra a pokaždé něco nového. Vstupenku na utkání pořídíte pouze na místě, za cenu velmi lidovou (160,-). Brány Lucerny se otevřou ve 20:00 a fanoušci všech týmů se mají rozhodně na co těšit. Již teď je jasné, že DNB bude skórovat!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PIG FEST

Sobota 19. 4. 2008
Vstup: 160 Kč
Vystupují:
Dope Ammo aka Druken Masters (UK), Pixie, Suki, Dooks & Killa, Cannon Foundry, Smario a MC Danny
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika