Změny Jarního Sázavafestu

Změny Jarního Sázavafestu

25. 03. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Během organizace Jarního O2 Sázavafestu došlo k několika výrazným změnám. První spíše kosmetickou změnou je, že se festival nebude konat v Průmyslovém paláci, nýbrž v Křižíkově pavilonu.
Druhou, výraznější, nečekanou a neplánovanou změnou je neúčast kapely Gaia Mesiah, která ke dni 18. 3. přišla o svou zpěvačku. Avšak organizátoři na tento fakt bleskově zareagovali a našli jinou, ještě slavnější, kapelu Sunshine, která vyplní vzniklý prostor.
„Nechceme zklamat fanoušky našeho festivalu, a proto jsme se ihned dali do jednání s adekvátními kapelami, nakonec jsme se dohodli se Sunshine,“ říká pořadatel a dramaturg festivalu Pavel Kloupar a dodává: „samozřejmě nahradí Gaiu i v In Boxu na Óčku.“

Během celého týdne před konáním festivalu budou v pořadu Óčka jako hosté kapely, které 11. 4. vystoupí na Jarním O2 Sázavafestu. V pondělí celou sérii odstartují Bow Wave za doprovodu Pavla Kloupara, v dalších dnech pak diváci uvidí Tata Bojs, Sto zvířat, Sunshine a v pátek i britské duo Mattafix! Samotná vstupenka na Jarní O2 Sázavafest je k dostání v předprodeji za 290,- Kč, na místě za 350,- Kč.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JARNÍ O2 SÁZAVAFEST

Pátek 11. 4. 2008
Vstup: 290/350 Kč
Vystupují:
Mattafix, Livin Room, Sto zvířat, 2 Wings, Sunflower Caravan, Prague Ska Conspiracy, Niceland, Peha, Sunshine, Tata Bojs, Bow Wave, Horkýže Slíže
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika