Dj Rush - Im Back: Plesy vystřídalo techno

Dj Rush - Im Back: Plesy vystřídalo techno

31. 03. 2008  |  Autor: Tzésar  |  Komentáře (0)
Byl to vskutku podivný ples. Místo dlouhých večerních rób a naškrobené atmosféry zažil pardubický Ideon známý díky nespočtu výstav a plesových večírků nespoutanou párty, kde to sobotní večer jednoznačně žilo úplně nejvíc v celých Pardubicích. Pojďme hrnout, ale postupně a od začátku.
Na párty jsem dorazil krátce po 23. hodině. Vstupní brány do techno chrámu byly přehledně označené a po přečtení informativních vývěsek jsem zaplul do správného koridoru pro akreditované. Fronty žádné. Po zanedbatelné osobní prohlídce se mé kroky zastavily u pokladny a během mžiku jsem byl náležitě označen. Možná si teď řeknete, proč se hned z kraje rozepisuji o těchto maličkostech, ovšem ne na každé velké párty je takto hladký průběh samozřejmostí a nezapomeňme, že i detailně dotažené maličkosti, kterých tu noc bylo vidět mnohem více, dělají párty.

pvv

Dějiště Space Oddysey nebo Havany tentokrát nabídlo plac všem vyznavačům hard techna a schranzu. Po průchodu potemnělou house stagí spočinul můj zrak na něčem velmi zvláštním. Kdeže je to období útlumu schranzu? Pokud nějaké je, rozhodně nebylo ten večer v Ideonu. Dav lidí a luxusní párty prostor vybízel všechny přítomné (a že jich nebylo málo) k mejdanu, který by byl hřích si pořádně neužít. Co si budeme povídat, kam se hrabe L-klub. Pořadatelé návštěvníky pořádně hýčkali, ve velkém sále to vypadalo jako hlavní stagi nějakého festivalu, perfektně vyřešený světelný park na robustní konstrukci, projekce, silný zvuk, vše bez výpadků a problémů. Díky balkónům, které umožňovaly pohled ze shora na rozjetý dav dychtivý po techno masáži každého svého receptoru, vzniklo ještě mnohem více místa pro vyřádění a taneční kreace. Takže promotéři pozor! Ideon má veliký potenciál stát se pomyslnou špičkou halových párties. Od nás získává 10 hvězdiček z 10.

marco remus

Jede se přesně podle lineupu a půl hodiny po půlnoci nastupuje jeden z headlinerů akce Marco Remus. Jeho hraní se nedá co vytknout. Každý kdo šel na tuto párty dopředu jistě věděl, do čeho jde. Bratr Remus nikoho nepřekvapil, žádný minimal ani maximal se nekonal, diktovalo se z ostra tak jak to vyžadovali návštěvníci akce. Dvouhodinový set statného chlapíka za mixem doplněný chvílemi o burcování publika přes mikrofón dostával do stále většího varu tančící masu lidí, toužebně očekávající příchod druhého bratra. Pak se objevil on. Ten, který se po několika letech vrací na místo činu do Pardubic. Máme půhodinu po přesunu na letní čas a na stagi se objevuje Dj Rush. Úsměvy a ovace ze všech stran dokazují, že je to miláček publika. Pomalu ale jistě vybízí k tanci a ze svého báglu vytahuje jedno promo za druhým. Rozjíždí se pekelná jízda, sem tam zazní nějaké to CD a celý kotelníkův set je přesně to, čemu se říká vrchol na špičce ledovce. Po vystoupenení se Rush ochotně fotí a roztává autogramy v backstagi, na plac nastupuje poslední krutor, Dj Golpe. Drží nastolené tempo a tanečníky při životě až do šesté respektive sedmé hodiny ranní. Hudebně uspokojila párty snad každého, zde není co vytknout.

rush

Houseová stage mohla být jakýmsi oddychovým placem, hrálo se poklidně, návštěvnost byla zpočátku menší, pak se ale vše vyrovnalo a houseovými rytmy se oddávala spousta spokojených dancers. Přestože zde presentovaný house nebyl moc šálek mého čaje, bylo tam fajn (ne rádio) a zmíněná stage poskytovala příjemný kontrast k hlavnímu sálu. Po Ideonu byl i dostatek míst k sezení a během celého večera fungovaly i úklidové čety a zdravotnický dozor, který chodil po dvoučlenných hlídkách po celém Ideonu. Ochranka OK.

Bary byly na každé stagi, dokonce i v „mezipatře“, a přestože k ránu byly velmi omezené zásoby pití, žízní tu nikdo neumřel. Vyzdvihnout musím také komfort a postarání se o VIP a djs, na každé stagi se usmíval na djs minibar, totéž měli k dispozici i fotografové a novináři. Na bratrské spojce byly také klasicky stánky se svítícími předměty, originální volba byl stánek s prsteny a piercingem, nechyběl ani XMAG stage s nejnovějším vydáním XMAGU a archivními CD, vlasové studio pro zkrášlení… Budu se opakovat, ale opět není co vytknout.

pvv

Doposud se jednalo o samé klady, teď přijdou na řadu zápory. V podstatě se jedná pouze o jeden jediný zápor a s tím mi dá každý návštěvník za pravdu – záchody. Na každém patře pouze dva záchody bylo trochu málo. K ránu se to dalo, ale z doslechu - půlhodiny čekat na WC asi není moc příjemné pro žádný měchýř. Příště na to pořadatelé určitě nezapomenou a zajistí nějaké mobilní záchody navíc. Jinak to byl hodně dobrej mejdan a ať už jste si tam šli pořádně zapařit nebo ukázat se před objektivem fotoreportérů, abyste si dali na líbko nové fotky:o), stál ten večer za to!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DJ RUSH – I´M BACK!

Sobota 29. 3. 2008
Vstup: Předoprodej 350 Kč
Vystupují:
Dj Rush, Marco Remus, Agent, Jamal Djs, Pavel Krejdl, Golpe, Dan Colley, Airto, Roman Rai, Yannic a SkOOczech
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Dj Rush - Im Back!
1x 2 V.I.P. vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika