Dj Neo´s Victory se blíží

Dj Neo´s Victory se blíží

02. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) V tuto chvíli už by měly být na cestě vokály dvou největších vokálových hvězd současnosti, z čehož jedna dáma má za sebou spolupráci se jmény jako Masters at work, David Morales, Icognito, Todd Terry, Joey Negro atd. atd., ale i Beatles nebo Michael Jackson!
Dj Neo: Nové album je z 90% dokončeno. Zbývá doladit pár detailů, smlouvy se zahraničními vokalisty.Na Victory jsem mimo jiné spolupracoval s Mikem Wardem, který v současné době píše a produkuje skladby pro Danni Minogue (So under pressure), Take That (Everything changes), Roisin Murphy (Cry baby, Scarlet Ribbons) nebo Kelly Llorennu (Nobody like you). Dále s vokalistkou Nicole Jenkinson, která má za sebou spolupráci pro jména jako jsou Elton John, Paul Young, Kylie Minogue, Alexander O´Neil, Tara Mcdonald a další. Jako další velké jméno, které se na Victory přímo podílí bych rád jmenoval veleslavného německého producenta a skladatel Nosieho Katzmana, který má za sebou hity jako jsou Mr. Vain pro Culture beat, More and more pro Captain hollywood project, Right in the night pro Jam and Spoon, jeho skladby během 90 let nahrály projekty a umělci jako B.G the prince of rap, Kim Sanders, Paris Red, Sarah O Connor, Tiggy, Samatha Fox atd. atd.

dj neo

Na albu uslyšíte též vokály britské hvězdičky Sally Jaxx, Sorayi Vivien z Ministry of sound nebo americké zpěvačkyčerné pleti Marry J. Domácí barvy budou hájit ti nejlepší, jmenovitě 2 nové skladby Martiny Balogové, Komár ze Sunset BLVD, Dara Rolins s věcí, která tento rok figurovala na Miami music conference a novinkový singl s Matějem Ruppertem z Monkey Business.

Jelikož je papírování kolem smluv se zahraničními hosty tohoto kalibru větší "oprus" než jsem původně předpokládal, nejsem schopný určit přesně datum vydání, ale tipuji začátek května :o)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika