Druhá Mind v květnu

Druhá Mind v květnu

03. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po úspěšném březnovém prvním díle se hlásí druhý díl trance party Mind v sobotu 10. 5. v pražském klubu Retro Music Hall. Opět se můžete těšit na dvě stage, jednu tranceovou se světovými headlinery a druhou houseovou představující česká jména.
Hlavními hosty tentokrát bude dvojka Alex M.O.R.P.H. a Woody Van Eyden ve společném back 2 back setu. Doplní je rezidenti Mindu Rewalkers a hosté Matamar. Kompletní informace najdete na oficiálním webu akce www.mind.cz. Vstupenky jsou již k dispozici v předprodeji v síti Ticket Stream.

Alex M.O.R.P.H. je jednoznačně jedním z nejlepších trance producentů a djů současnosti. Jeho charakteristickým zvukem je velmi energický trance prokládaný líbivými melodiemi. Upozornil na sebe nejen vlastní produkcí ale především svými nezapomenutelnými remixy. Prvním singlem byl track Paysages již v roce 1996. Nezapomenutelné jsou pak například remixy singlů Distant Dreams, Helsinki Scorchin, Sensation 2006 Belgium Anthem a alba Trance Nation a Miles and Morph.

mind

Woody Van Eyden je skutečný hudební veterán. Do historie djingu se zapsal již v 70. letech minulého století tehdy ještě jako dj aktuálního disco soundu. V devadesátých letech startují jeho rezidentury na Ibize v Belgii i Velké Británii a hlavně v Německu kde se nakonec usadil. Společně s ATB vydal track „Killer“ a následně založil charitativní projekt United Deejays a vydal legendární skladbu „Too Much Rain“. V roce 2003 pak potkává Alexe M.O.R.P.H.a a rozjíždí s ním myšlenku vystupování v back 2 back setu.

Dalšími vystupujícími budou rezidenti party Mind české duo Rewalkers. Ohlasy na tuto dvojici jsou stále lepší a lepší a tak jsme sami zvědavi jak se předvedou tentokrát. O začátek celé akce se pak postará další duo a to nadějná mladá dvojice Matamar.

Druhá stage se opět zaměří na house music a to tentokrát s odnožemi do stylů electro, progressive a trance a to v podání jmen která v Praze jen tak neuslyšíte. Z Českých Budějovic dorazí zástupce klubu K2 dj Efendy, ze Zlína pak Marcus Cooper, Prahu zastane nová mladá krev Lunar Blaze.

Právě byl spuštěn web k této akci na www.mind.cz. Najdete na něm vždy ty nejaktuálnější informace ale také informace z minulého dílu od rozhovorů s dji, fotek a reportů až po záznamy setů ke stažení!

Předprodej vstupenek byl již spuštěn a to za výhodnou cenu 200 kč včetně poplatků. Cena na místě bude do 23:00 250 kč a poté 300 kč. Vstupenky jsou k dostání exkluzivně v síti Ticket Stream, cestovních kancelářích Čedok a Firo Tour, knihkupectvích Kanzelsberger a pokladně Retro Music Hall.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIND

Sobota 10. 5. 2008
Vstup: Předprodej 200 kč, na místě do 23h 250 kč, poté 300 kč.
Vystupují:
Alex M.O.R.P.H. b2b Woody Van Eyden, Rewalkers, Matamar, Efendy, Marcus Cooper, Lunar Blaze
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Mind - 10.5. Retro
3 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika