Andy C už tento pátek v Roxy

Andy C už tento pátek v Roxy

14. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
(Promotion) Tento pátek přivítáme na Bushi opravdovou drum and bassovou hvězdu …a ač toto profláklé označení používám nerad, tady rozhodně musím. Za gramofony totiž nastoupí nekompromisní krutovládce lámaného beatu Andy C a jeho dvorní Mc GQ.
Hrdý zakladatel labelu RAM je obdivován zejména pro své úsilí a nadšení, která dává do svého hraní a tvorby. Můžeme se tak těšit na jeho další skvělé vystoupení v klubu Roxy, který se mu podařilo přivést do varu na loňské oslavě patnáctých narozenin RAM. Ani tentokráte nepřijíždí pánové s prázdnou. Jejich vystoupení se koná v rámci světového Nightlife 4 Tour. Vedle Andyho a GQ nebude chybět rezidentka Im Cyber a Ghonzales. Z řad hostů na hlavní stagi vás určitě potěší L Plus a Sweg. Breakbeatový chill out pak v režii Miss B a 4:tune Cookie. Vstupenky  stále v předprodeji za 300 Kč, na místě pak za 350 Kč.

Line-up:

22:00 - 00:00 Sweg
00:00 - 01:00 Im Cyber
01:00 - 03:30 Andy C
03:30 - 04:30 L Plus
04:30 - 05:30 Ghonzales  

Andy C
Za jeho úspěchem se skrývá obrovské nadšení, s jakým už v pěti letech mlátil doma do bubnů, a typická beraní tvrdohlavost a výdrž, se kterou vyčkával teenager Andrew Clark celé noci v klubu Telepathy až do rána, aby mohl nastoupit za gramce, kdyby někdo z DJs nedorazil. Nemalý podíl na tom, kam až to dotáhnul, mají taky správní lidé, kteří mohli Andyho v ty správné okamžiky posouvat na ta správná místa. Tímto děkujeme jeho starší sestře Sarah, která se v roce 1990 postarala o historický moment, když tehdy třináctiletého brášku vytáhla na jeho první rave party.

Andy ladil elektronickou muziku na pirátských rádiích už koncem osmdesátých let a sám se pokoušel skládat na svém Commodore. Tvůrčí reflex v něm vzbudil nejspíš track Voodoo Ray od A Guy Called Gerald - jeho remix si poslechl rodinný známý, Ant Miles, který se trošku víc vyznal ve zvuku, a nabídl talentovanému Andymu spolupráci. Ta nakonec vygradovala v roce 1992 založením labelu RAM, který nese jméno na památku Andyho znamení horoskopu a oné beraní vůle. Prvním počinem bylo EP Sour Mash, do jehož výroby vrazili tisícilibrovou půjčku od strýčka. Sami obíhali obchody a desku nabízeli. A chytli se. Patnáctiletý, školou povinný Andy, začíná zkoušet štěstí po nocích i jako DJ v rádiu a v klubech. O rok později přichází první velký hit, Valley of the Shadows, pod kterým jsou podepsaní Andy s Antem jako Origin Unknown. Časem se přidává i Andyho kámoš Shimon a společně ve trojici jako RAM trilogy vydávají známé album Molten Beats. Od roku 2003 mixuje Andy kompilace Nightlife, dosavadní tři díly si vydobyly slušnou oblibu. Vydavatelství postupně získalo skvělé jméno a neotřesitelnou pozici, zaslouženě vyhrává hodnocení nejlepší label nejen u kritiků, ale i u posluchačů a DJs.

www.myspace.com/andyramrec
www.ramrecords.co.uk

MC GQ
Hudba je jeho život. Vyrůstal v muzikální rodině, na škole si s kámošem (MC Det) bubnovali do lavic a zkoušeli freestyle rap. Na sklonku 80. let si zamiloval acid house a začal pořádat vyhlášené party. Když viděl, co za gramci umí DJ Hype, rozhodl se chopit mikrofonu a od počátku 90. let buduje svoji kariéru jako drumandbassový MC. Zazpíval si s mnoha známými jmény po celém světě a je schopný doprovodit DJe, ať hraje jakkoli jemné či drsné breaky. „Musíte porozumět náladě publika a tomu přizpůsobit svůj styl," říká MC, který moc dobře chápe, že jeho místo je právě mezi DJem a lidmi.

www.myspace.com/mcgq
www.emcee-recordings.co.uk
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH - NIGHTLIFE 4 TOUR

Pátek 18. 4. 2008
Vstup: 300/350 Kč
Vystupují:
DJs: Andy C & Mc GQ, IM Cyber, Ghonzales, Larry, Sweg breakbeat chill out djs: Miss B & 4:tune Cookie VJs: Natur Produkt
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

18. 04. 2008 | 15:57:29
+0 | -0
Mam jeden listek na prodej za 300, tak se ozvete co nejdriv, at nepropadne..
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika