Steve Porter na sobotním Zenu

Steve Porter na sobotním Zenu

15. 04. 2008  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sobotní Zen v Roxy tentokráte s hostem za zámoří – Stevem Porterem! Nenechte si ujít další edici této neotřesitelné klubové noci, která slibuje – jak už jsme s Porterem nejednou zažili – opravdu vydatnou dávku djského umění, které ho řadí mezi špičku progressive houseu.
Své sety mají nachystané i rezidenti Zenu Michael Burian a Roman Rai. V chill outu jako vždy sehraná dvojka Airto & Lillou. Pokud stíháte do 23h, máte stovku ušetřenou. Barevný laser, dekorace a mohutný světelný park opět v plné parádě tak, jak se na Zen v Roxy sluší a patří!
Steve Porter začal svoji producentskou a djskou dráhu v Bostonu, ale brzy poté se přesouvá do klubů New York City. Dnes už lze bez nadsázky říct, že jeho skutečný domov je „cestování“ (a platí to samozřejmě i pro jeho sety).

Minulý rok absolvoval turné po východní části zeměkoule (hrál v Číně, Koreji, Tokiu, na Bali v Jakartě…). Svůj dům popisuje spíše jako nutnou zastávku při cestě na letiště. Do Prahy samotné se ale vrací rozhodně rád.

Dj sety Steva Portera jsou stejně různorodé jako razítka, která nasbíral na cestách do svého pasu. V základu jeho setů najdete house, breaky i techno, to vše doplněné o prvky trancu, který vyvažuje tuto žánrovou pestrost a dodává jeho vystoupením hudebně harmonický průběh.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ZEN

Sobota 19. 4. 2008
Vstup: do 23h. 150 poté 250
Vystupují:
Steve Porter, Michael Burian, Roman Rai, Airto, Lillou, vjs: J.T.R. / Phase & Deja / Phase
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Zen - 19.4. Roxy
2 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika